Connect with us

Sport

CUPA LIGII. FC Botoşani – Steaua. Leo Grozavu: “Nu cred că va conta absenţa lui Stanciu”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani va întâlni mâine seară, începând cu ora 20.30, pe Stadionul Municipal, formaţia Steaua Bucureşti, în sferuturile Cupei Ligii Adeplast. După şapte înfrângeri consecutive în faţa Stelei, botoşănenii speră ca mâine seară să obţină prima victorie şi să obţină calificarea în semifinalele competiţiei.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, vrea o victorie cu Steaua dar în acelaşi timp se gândeşte şi la meciul cu CSM Poli Iaşi, programat duminică în Copou.

“Este important ca orice meci oficial. Încercăm să-l tratăm cu toată seriozitatea, să introducem cei mai buni jucători pe care îi avem în momentul de faţă, ţinând cont că urmează şi partida de campionat de la Iaşi. Pentru mine cel mai important este primul joc şi de fiecare dată încercăm să introducem cel mai bun 11. Asta nu înseamnă că nu ne gândim şi la ce urmează. Va urma urma din nou o perioadă foarte încărcată, cu jocuri la interval scurt de timp şi avem nevoie de prospeţime. În acelaşi timp, avem un lot destul de numeros, vom introduce cea mai bună echipă cu Steaua, cea mai bună echipă cu Iaşi”, a declarat Leo Grozavu.

Chiar dacă Steaua nu îi mai are pe Stanciu şi Hamroun, Leo Grozavu spune că şansele echipei sale nu sunt mai mari.

“Nu mi-am făcut obiective personale. Este un joc oficial şi atâta tot. Nu mi-am făcut un scop de a obţine o performanţă, în mod special, de la acest joc. Vreau să-l câştig, atât şi nimic mai mult. Nu cred că va fi o misiune mai uşoară, întâlnim Steaua, nu mai trebuie să spun ce înseamnă Steaua, un lot valoros chiar dacă le-au plecat anumiţi jucători. Au transferat tot ce şi-au propus din Liga I. Nu are sens să vorbim că sunt meciuri mai uşoare sau mai puţin uşoare. Stanciu a demonstrat în ultima perioadă că este unul dintre cei mai valoroşi jucători dar asta nu înseamnă că cei care îl vor înlocui nu sunt la fel de valoroşi. Nu cred că va conta absenţa lui Stanciu”, a adăugat antrenorul botoşănean.

Leo Grozavu nu se va putea baza în acest meci pe fundaşul George Miron. Acesta a evoluat ieri seară pentru naţionala de tineret a României şi încă nu a revenit la antrenamentele echipei FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad