Connect with us

Evenimente

Florin Ţurcanu a venit din nou în faţa magistraţilor şi refuză procedura simplificată de judecare a procesului

Published

on

turcanu la tribunal

Florin Turcanu s-a prezentat, astazi, la Tribunalul Botosani, unde a avut loc al doilea termen al procesului in care este acuzat de fapte de coruptie. Acesta a intrat in sala insotit de doi dintre copiii sai.

Prin intermediul avocatilor, fostul sef al judetului a transmis ca nu doreste sa fie judecat in procedura simplificata. Asta ar fi insemnat ca procesul sa dureze mai putin, dar Turcanu ar fi trebuit sa-si recunoasca vinovatia, lucru care nu s-a intamplat pana acum intrucat acesta a invocat dreptul de a nu face declaratii in fata anchetatorilor.

Prin urmare, fostul sef al judetului si avocatii sai sunt decisi pentru un razboi pe termen lung cu procurorii DNA. Turcanu spera ca aparatorii sai sa demonteze intreg probatoriul administrat de procurorii anticoruptie.

Va reamintim ca Florin Turcanu a fost ridicat de procurorii DNA Suceava pe 22 martie cand acestia au facut perchezitii la casa situata pe Aleea Pajistei.

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata in stare de libertata si a socrului sau, Aristomel Anusca, pentru complicitate la trafic de influenta si spalarea banilor. In prezent, Florin Turcanu se afla in arest la domiciliu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad