Connect with us

Evenimente

Tabăra naţională „ECO-KNOW-LIFE” cu 100 de tineri la Agafton

Published

on

tabara agafton

Directia Pentru Sport si Tineret Botosani isi deschide astazi portile pentru 100 de tineri din intreaga tara doritori sa participle la una dintre cele mai longevive tabere nationale din Centrul de Agrement “Codrii de Arama” .

Tabăra naţională „ECO-KNOW-LIFE” are ca punct de plecare nevoia de participare a tinerilor iubitori ai naturii şi mediului înconjurător la acţiuni specializate de educaţia non-formală, cu protejarea mediului şi deprinderea tehnicilor de orientare în timp şi spaţiu, cu mijloace naturale şi a tehnicilor de autoapărare, în condiţii civilizate şi de siguranţă. Faptul că centrul de agrement « Codrii de Aramă» se află într-un cadru natural deosebit, face ca activităţile desfaşurate să fie cât mai atractive şi interesante.
Aflată la a IX a ediţie sustinuta impreuna cu partenerii nostri: Agentia pentru Protectia Mediului Botosani si Clubul Sportiv “DAO” Botosani, tabăra naţională se desfaşoară pe două module : protejarea mediului înconjurător şi iniţierea în tehnici de autoapărare specifice artelor marţiale, fiecare modul având un progam bine definit pe zile. Pe lângă cele doua module care cuprind activităţi de ecologizare, prepararea compostului şi iniţiere în tehnici de autoapărare, activitatea taberei va consta şi în activităţi recreativ -distractive, drumeţii, carnaval, concurs « Miss Tabăra » , foc de tabără .

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad