Connect with us

Sport

FC Botoşani – FC Zaria 1-0. Leo Grozavu: “Sunt meciuri în prima ligă care se desfăşoară cu mult mai puţini spectatori decât am avut noi la un amical”

Published

on

leo grozavu

Antrenorul Leo Grozavu este mulţumit după amicalul jucat în această seară contra moldovenilor de la Zaria. El spune că a dorit acest joc amical pentru a le oferi tuturor jucătorilor din lot să evolueze şi în acelaşi timp să vadă potenţialul acestora.

În plus, Leo Grozavu a remarcat numărul mare de spectatori care au venit în tribunele stadionului Municipal, pentru a urmări un meci amical în care FC Botoşani a jucat cu rezervele.

“A fost un test util. În primul rând mă bucur că am văzut atâţia oameni în tribună. Asta arată încă o dată că Botoşaniul are un public care iubeşte fotbalul. Sunt meciuri în prima ligă care se desfăşoară cu mult mai puţini spectatori decât am avut noi la un amical. Am vrut să dăm minute jucătorilor care au jucat mai puţin şi care nu au ritm de joc. Am întâlnit un adversar care în această vară a participat în competiţiile europene. A fost un antrenament reuşit. Pe final am introdus şi dintre cei care au jucat mai mult. Sunt mulţumit că am câştigat jocul, nu am primit gol”, a declarat Leo Grozavu.

În partida din această seară au debutat fundaşul central Andrei Burcă şi atacantul Robert Elek. Cei doi au şanse mici de a debuta în Cupa Ligii cu Steaua sau în partida de campionat cu CSM Poli Iaşi deoarece sunt în urmă cu pregătirea.

“Sunt jucători nou veniţi la echipă. Au nevoie de adaptare. Asta nu înseamnă că nu vor apărea pe terene deoarece adaptarea se face pe teren. Noi i-am dorit în cadrul lotului. Burcă are ceva mai mult timp de când se pregăteşte, are calităţi, mai are până va juca la nivelul primei ligi dar poate fi un jucător care să se impună. Elek încă nu e pus la punct cu pregătirea dar va fi în cel mai scurt timp. Important este să avem soluţii pentru că ne aşteaptă o perioadă grea cu jocuri la interval scurt, cu deplasări luni la Craiova, Pandurii. Va fi nevoie de prospeţime şi de asta ne trebuie un lot numeros şi calitativ bun”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

În ceea ce îl priveşte pe ex-stelistul Alex Tîrnovan, acesta este venit în probe la FC Botoşani şi va mai rămâne o perioadă la pregătire. Leo Grozavu încearcă să mai programeze un meci amical între jocul cu CSM Poli Iaşi şi Viitorul după care va lua o decizie în privinţa lui Tîrnovan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad