Connect with us

Politica

Un tânăr liberal reacţionează pe facebook: “Partidul Național Liberal este obligat să vină cu o echipă nouă”

Published

on

pnl afisaj (12)

Bătălia din interiorul PNL Botoşani pentru locurile eligibile la alegerile parlamentare este una din ce în ce mai dură. Unii au început tot felul de jocuri de culise, discută cu primarii, sunt săptămânal la sediul central al partidului şi deja au început să pună la bătaie banii pregătiţi pentru a deveni parlamentari.

Alţii, scriu pe facebook şi încearcă să tragă un semnal de alarmă. Gabriel Alecsandru a intrat în bătălia internă din PNL pentru un loc pe listă la alegerile parlamentare şi cere conducerii centrale a partidului să desemneze candidaţi integri, oneşti şi serioşi şi o echipă reformată.

“În contextul alegerilor parlamentare care urmează în toamna acestui an, Partidul Național Liberal Botoșani trebuie să vină cu o echipă de candidați integri, serioși, onești, buni profesioniști și dispuși să muncească pentru a aduce bunăstare celor care îi vor trimite ca reprezentanți ai lor în Parlamentul României. 
Partidul Național Liberal este obligat să vină cu o echipă nouă, tânără pentru a demonstra că discursurile celor doi copreședinți de la nivel național nu sunt simple vorbe, pentru “a da bine la electorat”, ci sunt mesajul susținut și transmis din teritoriu de către toți membrii PNL. 
Trebuie să demonstrăm că suntem altceva decât PSD, că suntem ceea ce toți românii vor…un altfel de partid cu altfel de politicieni, o echipă reformată, serioasă și pregătită să lucreze în interesul oamenilor.
Salut inițiativa colegilor liberali care s-au înscris în cursa internă pentru desemnarea candidaților PNL și le urez mult succes în drumul pe care l-au ales!”, a postat Gabriel Alecsandru pe contul de facebook.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad