Connect with us

Sport

VIDEO. FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 4-2. Valeriu Iftime: Golofca este portdrapelul echipei noastre: numai înainte. Tipul ăsta de joc este cel mai mare serviciu făcut fotbalului

Published

on

valeriu iftime

Finanţatorul Valeriu Iftime este entuziasmat de jocul spectaculos practicat de echipa lui Leo Grozavu în acest sezon. FC Botoşani este pe primul loc într-un clasament al golurilor marcate cu 14 reuşite în şase meciuri.

“E un spectacol fotbalisti. Când eşti echipa cu cele mai multe goluri marcate, ar trebui să fie un bonus pentru voinţă, pentru frumuseţe. Era nedrept să pierdem pentru că ei refuzau fotbalul. Am văzut o declaraţie că au avut o repriză foarte bună. Dacă ei au făcut prima repriză foarte bună, înseamnă că fotbalul se joacă altfel. Când tacticizezi un joc, e o lipsă de spectacol total. Golofca este portdrapelul echipei noastre: numai înainte. Nici nu mă interesau cele trei puncte. Dacă era 4-4 mă bucuram. Să dăm goluri. Faptul că am întors de la 0-2, am făcut 4-2, cu nişte goluri excepţionale. Tipul ăsta de joc este cel mai mare serviciu făcut fotbalului. La 0-2 a venit unul la mine să mă bată. După meci acel om a venit să-şi ceară scuze. Eu am crezut continuu. Am văzut cum jucam. Era prea multă voinţă, energie, devotement. Ei erau nişte vulpoi bătrâni, un pic obosiţi”, a declarat Valeriu Iftime care l-a remarcat pe ex-botoşăneanul Andrei Cordoş pentru gafele comise în apărarea mureşenilor.

“Îmi pare rău pentru Cordoş. El a fost jucătorul nostru. E un băiat tânăr, are nevoie de ajutor şi de încredere. În seara asta l-a făcut Matulevicius de trei ori. Îl felicit pe Leo şi îi felicit pe băieţi, au fost extraordinari”, a adăugat Valeriu Iftime.

Oficialul botoşănean nu a fost sută la sută mulţumit după această victorie cu ASA Tg. Mureş. El şi-a exprimat dezamăgirea vis-à-vis de prestaţia unor jucători botoşăneni care au comis gafe în prima repriză.

“Plămadă a fost foarte bun. Miron a fost cu gândul la naţională. El a jucat cu un picior în tren. A făcut nişte greşeli copilărăşti. Şi portarul… Portar pot să fiu şi eu de acum. Îţi dă un şut pe poartă şi dă un gol şi gata. După aia stai acolo şi dai mingea. Singura lui teamă este să nu ia galben la trageri de timp. În rest, nu are ce să facă în poartă. La golul unu trebuia să fie portar acolo şi nu să-mi face u inimă rea, să văd cum dă Zicu gol cu capul”, a conchis Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad