Connect with us

Sport

Pariuri online vs pariuri offline, care varianta este mai profitabila?

In prezent se duce o “batalie” intre agentiile de pariuri de cartier si casele de pariuri online. Unde este mai rentabil sa jociponturi pariuri? Citeste acest articol si vei primi un raspuns foarte bine argumentat pentru aceasta intrebare.

Distribuie pe:

Published

on

calculator tastatura

In prezent se duce o “batalie” intre agentiile de pariuri de cartier si casele de pariuri online. Unde este mai rentabil sa jociponturi pariuri? Citeste acest articol si vei primi un raspuns foarte bine argumentat pentru aceasta intrebare.

Agentiile de pariuri offline incearca sa atraga pariorii prin bonusuri pentru multe meciuri pe bilet. Acesta este teoretic un avantaj. Practic cu cat ai mai multe meciuri pe bilet cu atat vei avea sanse mai mici de castig. In ultimul timp acest avantaj al pariurilor offline a fost compensat si de agentiile de pariuri pe net, unele dintre ele acordand bonusuri pentru bilete cu mai multe evenimente pe bilet.

Daca la bonusurile pentru pariurile multiple putem spune ca offline-ul are totusi un usor avantaj, in rest specialistii in domeniu nu prea mai vad alt avantaj pentru pariurile la agentiile stradale. Ar mai fi ridicarea castigurilor la cateva minute dupa ce biletul a fost decis, dar acesta nu poate fi neaparat un avantaj.

La pariuri online (Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016) avem multe facilitati pe care nu le gasim offline sau pe care daca le gasim sunt mult inferioare. Ma gandesc in primul rand la pariurile live. Online se poate paria live direct de pe telefon sau de pe pc / laptop. Este nevoie doar de o conexiune la internet. In schimb daca cineva doreste sa plaseze un pariu live offline trebuie sa aiba noroc ca atunci cand alege sa joace biletul la casa sa nu fie coada. Vrei sa joci offline un pariu live si ai in fata o persoana care are 3-4 bilete de cate 20 de meciuri fiecare…s-a dus tot pariul live.

Bonusul de bun venit reprezinta un alt mare atu pentru pariurile online. Daca intri intr-o agentie stradala pentru prima data si plasezi primul pariu nu vei primi nimic, in afara de eventualul bonus pentru pariuri multiple. Daca deschizi cont la una din casele de pariuri online vei primi o oferta de bun venit, fie un bonus ca procent din prima depunere, fie un pariu fara risc.

Online se poate plasa in orice moment, oriunde te afli. Esti la mare pe plaja gata de o baie, poti juca un pariu; esti la munte pregatit de o catarare, poti juca un pariu. Singura conditie este sa ai un dispozitiv mobil cu conexiune la internet.

Inchei articolul cu un aspect care multi il considere avantaj pentru offline, dar veti vedea ca nu este asa. Ma refer la impozitarea pariurilor. Online se impoziteaza 1% din suma retrasa pana la 15.000 euro. Asta inseamna ca daca retragi 1.000 RON vei avea de plata 10 RON, anul urmator. Daca mai retragi 5.000 RON vei mai avea de plata inca 50 RON. Offline se opreste 1% din fiecare bilet castigat, ceea ce nu-i chiar acelasi lucru cu impozitarea online. Si venim si cu un exemplu succint:

Ai 1.000 RON, 500 ii depui la o agentie de pariuri online si 500 ii vei juca offline. Online daca vei castiga 5 bilete si vei dori sa retragi atunci iti va fi oprit 1% din suma retrasa. Offline daca se va intampla acelasi lucru atunci la fiecare bilet castigat vei plati impozit 1%, fara sa mai conteze ca practic tu poate esti pe minus. Adica poti sa iesi pe minus si sa mai platesti si impozit.

Dupa cum poti vedea exista mult prea multe avantaje pentru a alege casele de pariuri online.

Articol publicitar

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad