Connect with us

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 4-2. Leo Grozavu: Încă o partidă memorabilă. Nu este uşor să revii de la 0-2

Published

on

leo grozavu

Leo Grozavu a venit foarte bucuros la conferinţa de presă şi şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din partida cu ASA Tg. Mureş. El a remarcat lipsa de experienţă a elevilor săi în comparaţie cu fotbaliştii de la Tg. Mureş dar spune că victoria a fost una muncită şi meritată.

“Încă o partidă memorabilă. Nu este uşor să revii de la 0-2. Am făcut foarte multe greşeli, în prima repriză ca organizare defensivă. Am fost foarte surescitaţi să marcăm cât mai repede, am neglijat foarte mult apărare. Am fost taxaţi de o echipă cu jucători experimentaţi, cu un antrenor care i-a aşezat foarte bine în teren. E bine că am revenit, ne-am creat foarte multe ocazii, am marcat de patru ori. Este o victorie muncită, meritată a băieţilor. Avem mulţi jucători care se confruntă în premieră cu Liga I, echipa nu are jucători care să fie lideri în teren, să pună ordine. Avem mulţi jucători veniţi din eşaloanele inferioare. La Botoşani au jucat prima dată în Liga I. am pierdut în această vară jucători importanţi, la momentul de faţă golgheterul la zi al campionatului nu joacă. Nu e uşor să găseşti la fiecare meci alţi jucători, să găseşti formula ideală. Mureşan şi Marius Constantin au mai multe meciuri în Liga I decât are toată echipa noastră la un loc”, a declarat Leo Grozavu.

“Niciodată nu cred că am avut un arbitraj care să ne avantajeze. Nu cred că era o fază care să comporte cartonaş roşu. Jucătorul lor nu controla mingea, nu era într-o situaţie evident de a marca. Fiecare e liber să-şi exprime punctul de vedere. Nu cred că a fost de cartonaş roşu. S-a petrecut la distanţă mare de poartă, mai erau şi alţi jucători care puteau să intervină”, a adăugat tehnicianul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad