Connect with us

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 4-2. Dan Alexa: Golul din minutul 45 a fost momentul psihologic. Dacă intram cu 2-0 la pauză, alta era soarta meciului

Published

on

dan alexa

După înfrângerea suferită la Botoşani, antrenorul principal al ASA Tg. Mureş a acuzat arbitrajul centralului George Rădulescu. El susţine că momentul psihologic al meciului a fost în prelungirile primei reprize când Bordeianu a marcat golul de 2-1.

“Momentul psihologic a fost la ultima fază a primei reprize. La 2-0 am început să controlăm jocul. A fost roşu clar la Dimitrov şi consider că arbitrul Rădulescu a greşit. În repriza a doua, Botoşaniul a pus presiune pe noi, am luat goluri pe neatenţie. Golul din minutul 45 a fost momentul psihologic. Dacă intram cu 2-0 la pauză, alta era soarta meciului. Este o situaţie grea, în primul rând mental, suntem la minus, nu am făcut niciun punct şi asta se vede în multe moment ale jocului. Botoşaniul este o echipă care a pus presiune, care a avut situaţii de poartă, o echipă foarte bună. Nu vreau să fiu suspendat. Îl cunosc bine pe Rădulescu şi mereu aceleaşi greşeli. Nu ştiu dacă e viciere de rezultat. La pauză eram supărat pentru golul primit şi pentru acea neeliminare. Pe Leo Grozavu îl cunosc, e un antrenor foarte bun şi tot respectul”, a declarat Dan Alexa.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad