Connect with us

Sport

FC Botoşani – ASA Tg. Mureş 4-2 – LIVE TEXT – GALERIE FOTO – SPECTACOL TOTAL PE MUNICIPAL – FC BOTOŞANI REVINE DE LA 0-2

Published

on

FC Bt - ASA Tg. Mures (4)

FC Botoşani începe în atac partida şi încă din primul minut se instalează în jumătatea de teren a mureşenilor. Prima şansă de gol aparţine botoşănenilor, în minutul 5. Matulevicius îi pasează cu pieptul lui Roman dar acesta şutează peste poartă, din interiorul careului. Cinci minute mai târziu, Astafei şutează din marginea careului, Viciu respinge în lateral dar Roman şi Muşat se încurcă unul pe altul şi nu reuşesc să trimită pe poartă. Dominarea botoşănenilor a continuat iar în minutul 13 Bordeianu şi-a trecut şi el în cont o şansă de gol.

În minutul 17, FC Botoşani îşi trece în cont încă o mare ocazie de gol. Roman scapă pe  contraatac, şutează din marginea careului dar Viciu respinge. Două minute mai târziu, scorul devine 0-1. Defensiva botoşăneană gafează incredibil, Zicu reia slab cu capul dar mingea intră în poarta lui Iliev.

fc botosani - asa tg. mures (6)

FC Botoşani revine în ofensivă, Dimitrov pătrunde prin defensiva mureşeană şi centrează în careul mic, Matulevicius nu reuşeşte să împingă mingea în poartă după care Astafei şutează mult pe lângă poartă dintr-o poziţie bună. În minutul 33, Astafei reia spre poartă din şase metri dar Viciu respinge cu piciorul ca un portar de handbal.

În minutul 35, Raul Costin are o intrare criminală la Plămadă dar centralul George Rădulescu îi arată doar cartonaşul galben.  Patru minute mai târziu, mureşenii scapă pe contraatac iar Gabi Matei îl învinge pe Iliev cu un şut la colţul lung.

În minutul 42 centralul George Rădulescu face un favor botoşănenilor. Dimitrov faultează în postură de ultim apărător, la 40 de metri de poarta lui Iliev, dar primeşte doar cartonaş galben. Imediat, mureşenii s-au năpustit pe centralul George Rădulescu iar antrenorul Dan Alexa a protestat violent pe marginea terenului.

În ultimul minut al prelungirilor, FC Botoşani reuşeşte să reducă din diferenţă prin Bordeianu care a marcat un eurogol din marginea careului.

fc botosani - asa tg mures scandal alexa, grozavu (4)

SCANDAL LA PAUZA MECIULUI. Dan Alexa, antrenorul mureşenilor a fugit către centrul terenului pentru a protesta iar după ce a terminat războiul cu arbitri, a avut un conflict cu Leo Grozavu. Cei doi s-au contrat în apropierea tunelului, în acest conflict intrând şi Daniel Stanciu, directorul sportiv al mureşenilor.

La pauză, Leo Grozavu face prima schimbare. Roman rămâne la vestiare iar în locul lui intră brazilianul Willie care debutează în tricoul echipei FC Botoşani. Începutul reprizei secunde aparţine botoşănenilor. În minutul 51, Dimitrov centrează de pe dreapta dar Matulevicius ratează incredibil din şase metri.

În minutul 62, Vaşvari execută o lovitură liberă de la 30 de metri, trimite pe poartă dar Viciu respinge în corner. La faza următoare, Astafei reia cu capul din interiorul careului dar trimite puţin peste poarta mureşenilor.

FC Botoşani reuşeşte egalarea în minutul 65. Willie scapă pe contraatac, este blocat de de Viciu în marginea careului, mingea ajunge la Golofca iar ex-suceveanul marchează cu un lob de la 30 de metri.

În minutul 73, FC Botoşani reuşeşte să intre în avantaj, Herghelegiu a centrat de pe dreapta iar Matulevicius marchează cu capul din interiorul careului.

Conduşi cu 3-2, mureşeni au fost obţigaţi să iasă la joc, ceea ce nu reprezintă punctul lor forte. Dan Alexa îi aruncă în luptă pe Ciolacu şi Deaconu dar mureşenii nu reuşesc să se apropie periculos de poarta lui Iliev.

FC Bt - ASA Tg. Mures (3)

În minutul 88 scorul devine 4-2. Cordoş greşeşte preluarea în postură de ultim apărător, Matulevicius scapă singur şi îl execută cu sânge rece pe Viciu.

FINAL DE PARTIDĂ

………………….

fcbt - tg. mures asa (6)

FC Botoşani: Iliev – Dimitrov, Miron, Plămadă, Muşat – Golofca (84 L. Fulop), Vaşvari, Bordeianu (58 Herghelegiu), Astafei – Roman (46 Willie), Matulevicius

  • Rezerve: Albuţ, Greu, Herghelegiu, Ichim, L. Fulop, Popovici, Willie

ASA Tg. Mureş: Viciu – Dobrosavlevici, M. Constantin, Cordoş – Iordache, R. Costin, Mureşan, G. Matei – Zicu, Kuku (67 Feketics), Surdu

  • Rezerve: Moga, Ciolacu, Mendy, Feketics, Deaconu, Candrea, Ursu

Arbitri: George Rădulescu (Bucureşti) – Sebastian Gheorghe (Suceava), Bogdan Gheorghe (Bucureşti)

Observatori: Bogdan Buhuş (Vaslui), Ionel Popa (Iaşi)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad