Connect with us

Evenimente

Peste 100 de motociclişti din toate colţurile ţării au venit la prima întâlnire MOTO de la BOTOŞANI – GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

parada motociclisti in Botosani (colaj)

Judeţul Botoşani a devenit în acest week-end capitala moto a României. Peste 100 de motociclişti din Constanţa, Bucureşti, Arad, Timişoara, Maramureş, Iaşi, Suceava, Vaslui şi din alte zone ale ţării s-au adunat la Botoşani pentru a participa la prima acţiune moto care se organizează în acest judeţ.

Întâlnirea moto este organizată de clubul Trust MC Botoşani şi reprezintă o premieră. Gelu Graur, unul dintre organizatorii evenimentului, spune că numărul celor prezenţi a depăşit aşteptările iar în această după amiază vor mai ajunge şi alţi motociclişti din ţară.

Evenimentul a început ieri la Agafton, a continuat astăzi cu o paradă pe străzile municipiului, o oprire şi o vizită la muzeu după care va continua cu o serie de acţiuni şi concerte în tabăra Agafton. Întâlnirea moto se va încheia mâine după amiază. Toţi botoşănenii care vor să participe la acest eveniment au acces gratuit în tabăra de la Agafton.

parada motociclisti in Botosani (39) parada motociclisti in Botosani (38) parada motociclisti in Botosani (37) parada motociclisti in Botosani (36) parada motociclisti in Botosani (35) parada motociclisti in Botosani (34) parada motociclisti in Botosani (33) parada motociclisti in Botosani (32) parada motociclisti in Botosani (31) parada motociclisti in Botosani (30) parada motociclisti in Botosani (29) parada motociclisti in Botosani (28) parada motociclisti in Botosani (27) parada motociclisti in Botosani (26) parada motociclisti in Botosani (25) parada motociclisti in Botosani (24) parada motociclisti in Botosani (23) parada motociclisti in Botosani (22) parada motociclisti in Botosani (21) parada motociclisti in Botosani (20) parada motociclisti in Botosani (19) parada motociclisti in Botosani (18) parada motociclisti in Botosani (17) parada motociclisti in Botosani (16) parada motociclisti in Botosani (15) parada motociclisti in Botosani (14) parada motociclisti in Botosani (13) parada motociclisti in Botosani (12) parada motociclisti in Botosani (11) parada motociclisti in Botosani (10) parada motociclisti in Botosani (9) parada motociclisti in Botosani (8) parada motociclisti in Botosani (7) parada motociclisti in Botosani (6) parada motociclisti in Botosani (5) parada motociclisti in Botosani (4) parada motociclisti in Botosani (3) parada motociclisti in Botosani (2) parada motociclisti in Botosani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad