Connect with us

Sport

Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani 0-0. ANTIFOTBALUL DĂUNEAZĂ GRAV SPECTACOLULUI

Published

on

FC Botosani - Steaua (34)

După victoria la scor de la Timişoara, FC Botoşani a plecat la Mediaş cu gândul de a obţine încă trei puncte şi de a se apropia de zona superioară a clasamentului. De partea cealaltă, Cristi Pustai, antrenorul principal al Gaz Metan Mediaş, vrea să-şi ia revanşa în faţa conducătorilor de la FC Botoşani care l-au demis în primăvară.

  • Gaz Metan: Greab – Creţu, Susnjar, Trtovac, Buzean – Cristea, Zaharia – V. Munteanu, Eric (71 C. Petre), Llullaku (86 Bic) – Axente (65 Gavra)
  • FC Botoşani: Iliev – Patache (46 Herghelegiu), Miron, Plămadă, Muşat – Vaşvari, Bordeianu – Dimitrov, L. Fulop (71 Matulevicius), Astafei – Golofca (90+3 Ichim)

FC Botoşani a început mai bine partida şi a dat senzaţia că vrea să tranşeze repede meciul. În minutul 3, Golofca îl depăşeşte pe Greab dar intră în unghi şi nu mai reuşeşte o centrare de calitate. Un minut mai târziu, Llullaku are şi el şansa golului dar nu reuşeşte să reia spre poarta apărată de Iliev.

După primele 15 minute în care botoşănenii au controlat jocul, având o posesie mai bună, gazdele au început să prindă curaj şi să se apropie de poarta lui Iliev dar fără ocazii importante.

În minutul 22 a venit prima mare ocazie a meciului. Victoraş Astafei a profitat de o gafă a lui Trtovac, a şutat puternic din interiorul careului dar nu a reuşit să deschidă scorul.

Odată cu trecerea timpului, meciul devine unul de luptă, cu foarte multe greşeli din partea jucătorilor ambelor echipe. Prestaţia  celor 22 de jucători nu s-a ridicat la nivelul ligii I, fiind o primă repriză cu prea puţin fotbal.

Leo Grozavu face prima schimbare la pauză şi îl aruncă în luptă pe Herghelegiu, revenit după o accidentare. Schimbarea nu a adus nicio îmbunătăţire a jocului ofensiv al botoşănenilor.

În minutul 57, gazdele îşi trec în cont prima mare ocazie. Llullaku centrează de pe stânga, Zaharia scapă din marcajul lui Miron, reia pe poartă dar mingea izbeşte bara porţii lui Iliev. Gaz Metan rămâne în ofensivă iar în minutul 60 îşi trec în cont o nouă oportunitate de a marca după o gafă comisă de Dimitrov şi o bâlbâială a defensivei.

Leo Grozavu vede că elevii săi nu sunt în stare să se apropie de poarta ardelenilor şi îl aruncă în luptă pe Matulevicius în locul lui Fulop Jr. dar nu se schimbă nimic în jocul botoşănenilor care nu au contruit absolut deloc ci au aruncat mingile la întâmplare făcând misiunea gazdelor una foarte uşoară.

Ca şi cum nu era suficient de jalnic spectacolul din teren, Miron încearcă să respingă dar luftează şi este aproape de un autogol.

Pe finalul partidei, ambele formaţii au avut câte o o şansă de gol dar Gavra şi Matulevicius nu reuşesc să marcheze. Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani s-a terminat la egalitate, scor 0-0, aceasta fiind una dintre cele mai slabe partide din actuala ediţie de campionat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad