Connect with us

Sport

Gaz Metan – FC Botoşani 0-0. V. Iftime: “Spectacolul de astăzi a fost de proastă factură. La câtă calitate avem, dacă mai tacticizezi jocul iese un şah făcut de bătrâni obosiţi”

Published

on

iftime valeriu

Valeriu Iftime consideră că punctual obţinut la Mediaş poate fi un rezultat pozitiv doar dacă FC Botoşani va învinge pe ASA Tg. Mureş. În acelaşi timp, finanţatorul clubului FC Botoşani şi-a exprimat nemulţumirea vis-à-vis de spectacolul din teren care aproape că a lipsit.

“Eu nu sunt mulţumit cu acest egal dar nu ştiu dacă meritam mai mult în seara asta. Dacă Astafei sau Golofca ar fi dat gol, îi băteam bine. Ar fi fost un meci foarte frumos. Spectacolul de astăzi a fost de proastă factură. La câtă calitate avem, dacă mai tacticizezi jocul iese un şah făcut de bătrâni obosiţi. Trebuie să avem vigoare, forţă, entuziasm iar oamenii să vadă un spectacol frumos la stadion sau la televizor. Nu a fost spectacol. Gaz Metan joacă bine acasă, nu e o echipă slabă şi eu spun că se va câştiga greu pe terenul lor. Trebuie mare atenţie cu Tg. Mureş pentru că va fi un meci greu deoreace nu este o echipă care a murit”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad