Connect with us

Administratie

Aglomeraţie şi la Paşapoarte! Peste 1000 de cereri pe zi

Published

on

pasapoarte

Aglomeratie de nedescris si la Serviciul de Pasapoarte din Botosani.  Sunt peste 1.000 de cereri pe zi, iar angajatii serviciului fac ce le sta in putinta si stau adesea  peste program.

August este insa cea mai aglomerata luna din an, spun reprezentantii de la Serviciul de Pasapoarte,  cand multi botosaneni care vin din strainatate in concendiu si au nevoie de documente. Si nu doar ei. Sunt si persoane care lasa totul pe ultima suta de metri.

“Acesta perioada este cea mai grea din an. In fiecare an, in luna august sunt probleme cu depunerea de documente in vederea obtinerii pasaportului. Desi cetatenii judetului, si ma refer la cei care stau  aici, nu la cei care vin din strainatate, cunosc acest lucru continua sa vina in aceasta luna sa obtina documentele. Prezenta la zi depaseste o mie de persoane. Lucratorii sunt toti la serviciu si depunerea documentelor se face in  baza unor programari”, a declarat Viorel Gaidur, sef serviciu.

De la data depunerii documentelor, pasaportul temporar se obtine in doua ore, iar cel electronic in 14 zile calendaristice. Reprezentantii Serviciului spun ca situatia va reveni la normal in luna septembrie.

pasapoarte2 pasapoarte1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad