Connect with us

Sport

ACS Poli Timişoara – FC Botoşani 0-5. Au marcat I. FULOP (2), Golofca, ASTAFEI, L. Fulop

Published

on

fc botosani - acs poli timisoara (25)

ACS Poli Timişoara – FC Botoşani, partida care trebuia să se dispute în prima etapă a sezonului, a fost programată în această după amiază. Leo Grozavu a început meciul cu o formulă surprinzătoare, fără Matulevicius, Muşat sau Mihai Roman în primul 11. Celor trei li se mai adaugă Cucu şi Herghelegiu, ambii accidentaţi, plus Vaşvari care este suspendat.

  • ACS Poli Timişoara: Straton – Bocşan, Cînu, Şeroni, Neagu (32 Sorescu) – Artean, Cârstocea – Bărbuţ, Croitoru (65 Doman), Vădrariu – Elek (56 A. Popovici)
  • FC Botoşani: Iliev – Miron, Ichim, Plămadă – Dimitrov, Fulop (56 Patache), Bordeianu, Popovici – Astafei (66 Matulevicius), Golofca, Greu (81 L. Fulop)

Chiar şi în aceste condiţii, FC Botoşani a început bine partida şi după numai şase minute a reuşit deschiderea scorului. Istvan Fulop a executat foarte bine o lovitură liberă de la marginea careului şi a reuşit să marcheze.

Şase minute mai târziu, Astafei şi Golofca scapă pe cotraatac, primul îi pasează perfect ex-suceveanului care îl execută pe portarul timişorean cu un şut din interiorul careului.

Prima ocazie a gazdelor a venit în minutul 21 când Elek a scăpat pe contraatac dar nu a ştiu să profite, a fost ajuns de Miron şi a şutat slab spre poarta lui Plamen Iliev care nu a avut nicio emoţie în a reţine mingea. Timişorenii prind curaj iar în minutul 28 Elek are încă o şansă de gol dar tratează superficial faza iar botoşănenii rămân cu avantajul de două goluri. În minutul 34, Sorescu pătrunde pe dreapta, îl întoarce pe Popovici, şutează la colţul lung dar mingea trece puţin peste poarta lui Iliev.

Replica botoşănenilor vine în minutul 40 când Bordeianu şutează din marginea careului dar Straton scoate de sub bară. La pauză a fost ACS Poli Timişoara – FC Botoşani 0-2.

Timişorenii au nceput mai bine partea secundă dar Bărbuţ şi Elek nu reuşesc să marcheze. Primul a şutat la colţul scurt dar Iliev a respins după care Elek a trimis mult peste poartă.

Replica botoşănenilor vine imediat. În minutul 48, Fulop pătrunde printre fundaşii timişoreni, îi pasează lui Astafei care marchează în poarta goală. Patru minute mai târziu, Golofca centrează de pe dreapta, Fulop preia pe piept şi marchează pentru 4-0.

Timişorenii au şansa golului de onoare, Al. Popovici are două şanse de gol botoşănenii rămân cu avantajul de patru goluri. În minutul 63, Golofca are şansa de a face dubla dar goalkeeperul timişorean scoate de sub bară. Trei minute mai târziu, Iliev are o intervenţie excelentă şi îşi salvează echipa.

La 0-4, meciul este deja jucat, timişorenii nu mai speră nimic iar botoşănenii deja se gândesc la meciul cu Gaz Metan Mediaş de luni.

Ca şi cum nu ar fi suficient scorul de pe tabelă, în minutul 87 timişorenii rămân cu un om mai puţin. Cătălin Doman vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat. Chiar şi cu un om mai puţin, gazdele încearcă să marcheze golul de onoare dar Iliev se opune.

În minutul 92, centralul partidei acordă penalty pentru FC Botoşani. Execută Lorand Fulop  şi scorul devine 0-5, acesta fiind şi scorul final.

 

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad