Connect with us

Economic

Solenyy a lansat un nou concept de service auto în Botoşani – GALERIE FOTO

Începând de astăzi va funcţiona în municipiul Botoşani, în apropierea CET-ului, un service modern cu dotări de ultimă generaţie şi personal foarte bine pregătit. Service-ul auto Solenyy va oferi clienţilor o gamă variată de servicii începând de la geometrie roţi, vulcanizare şi până la diagnoză computerizată.

Distribuie pe:

Published

on

service solenyy

Începând de marţi, în municipiul Botoşani funcţionează, în apropierea CET-ului, un service modern cu dotări de ultimă generaţie şi personal foarte bine pregătit. Service-ul auto Solenyy va oferi clienţilor o gamă variată de servicii începând de la geometrie roţi, vulcanizare şi până la diagnoză computerizată.

Brandul Solenyy a fost creat în 2009 de către Sergiu Olaru. A început cu o spălătorie auto, apoi şi-a deschis vulcanizarea după care s-a extins şi în alte domenii de activitate, inclusiv în agricultură. În 2013, omul de afaceri botoşănean a decis să deschidă şi un service auto. Deranjat de faptul că de câte ori avea o problemă la maşină trebuia să aştepte foarte mult pentru reparaţii, a hotărât să-şi deschidă propriul service, un service auto rapid.

“Lucrările le-am început în 2013. Am avut o pauză deoarece am încercat să accesez un program guvernamental dar m-am lovit de o problemă, am depăşit numărul de angajaţi în 2012. Între timp am reuşit finalizarea construcţiei şi dotarea. Putem executa toate lucrările la maşini până la partea de motor, unde recomandăm reprezentanţele auto sau service-urile autorizate din oras. Toate echipamentele de lucru  sunt importate din Austria, cele mai multe fiind de la cunoscuta firmă Hoffman, ne-a spus Sergiu Olaru.

Service-ul Solenyy este un concept nou pentru Botoşani. Nu va fi genul de service în care va putea fi rezolvată orice problemă tehnică dar în schimb, cât clientul bea o cafea, maşina va redeveni funcţională şi va putea pleca în siguranţă.

service solenyy (16)

“Va fi un service auto rapid, începând de la o manoperă de 30 de minute şi până la trei ore. Vorbim de revizii auto înlocuire filtre, schimb ulei, înlocuire arcuri şi flanşe, kituri de protectie amortizoare  geometrie roti 3D, sistem direcţie: capete bară, bielete, pivoţi, bielete antirului bucşe, înlocuire plăcuţe şi discuri de frână, saboţi şi tamburi, înlocuire bujii, bobine şi relee, diagonază, resetare, diagnoza on board, curăţare şi încărcare sistem aer condiţionat, control stare baterie, schimb anvelope şi echilibrare, încărcare pneuri cu azot. Totul e automatizat. Cel mai important este că omul nu va sta două zile cu maşina la mine ci vom rezolva imediat problema”, a adăugat omul de afaceri botoşănean.

Cât priveşte tarifele, acestea vor fi la nivelul atelierelor din municipiul Botoşani. În schimb, noul service va oferi garanţie pentru piesele montate şi pentru lucrările care se realizează.

“Oferim garanţie iar clientul are siguranţa că poate pleca liniştit la drum. Toţi angajaţii sunt cu carte de muncă, avem asigurări făcute. Personalul este unul calificat. Şeful de service  este instruit în Germania, are o experienţă  de 15 ani în domeniul. Restul personalului este calificat, oamenii au experienţă în domeniu  şi sunt instruiţi de echipa de la Hoffmann-Austria pe noile echipamente, a precizat Sergiu Olaru.

Programul noului service Solenyy va fi de luni până vineri de la 8.00 la 17.00 iar sâmbăta de la 8.00 la 14.00. În cadrul service-ului există un magazin de piese auto, o cafenea şi o terasă amenajată.

solenyy service (5) solenyy service (4) solenyy service (3) solenyy service (1) service solenyy (23) service solenyy (22) service solenyy (21) service solenyy (20) service solenyy (19) service solenyy (18) service solenyy (17) service solenyy (15) service solenyy (14) service solenyy (13) service solenyy (12) service solenyy (11) service solenyy (10) service solenyy (9) service solenyy (8) service solenyy (7) service solenyy (6) service solenyy (5) service solenyy (4) service solenyy (3) service solenyy (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad