Connect with us

Administratie

Mii de oameni la Festivalul Vatra Satului de la Stăuceni GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Stauceni, Vatra Satului (10)

Timp de două zile, comuna Stăuceni a fost în sărbătoare. Peste 8000 de oameni din satele comunei Stăuceni, din localităţile învecinate şi din municipiul Botoşani au venit pentru a se distra şi pentru a asista la spectacolele organizate de primărie şi Consiliul Local.

Anul acesta, Primăria comunei Stăuceni împreună cu Consiliul Local, au organizat cea de a XIV-a ediţie a Festivalului Vatra Satului. Numele importante din teatrul de comedie şi din muzica românească i-a atras pe locuitorii comunei Stăuceni şi nu numai. Din estimările organizatorilor, duminică au fost peste 5000 de oameni iar în această seară au fost aproximativ 3000.

Relu Burlacu, primarul comunei Stăuceni, ne-a spus că mare parte din bugetul acestui festival a fost asigurat din sponsorizări.

“Am ajuns la a XIV-a ediţie şi suntem mândri că am reuşit să ducem mai departe tradiţia. A început domnul Chihaia, a continuat domnul Epuraş şi eu am reuşit să continui. Am avut noroc de sponsori care ne-au ajutat foarte mult. În cele două zile au fost foarte mulţi oameni care s-au simţit bine, am avut pe scenă artişti importanţi iar nivelul festivalului a fost unul ridicat. Ne dorim să păstrăm tradiţia şi să organizăm în continuare acest festival”, a declarat Relu Burlacu.

Stauceni, Vatra Satului (9) Stauceni, Vatra Satului (8) Stauceni, Vatra Satului (7) Stauceni, Vatra Satului (6) Stauceni, Vatra Satului (5) Stauceni, Vatra Satului (4) Stauceni, Vatra Satului (3) Stauceni, Vatra Satului (2) Stauceni, Vatra Satului (1)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad