Connect with us

Administratie

Ansamblul Hora din Vlăsineşti va reprezenta România la un festival în America

Published

on

ansamblul hora vlasinesti

Ansamblul Hora din comuna Vlăsineşti a primit o invitaţie pentru a participa luna viitoare la un festival în Statele Unite ale Americii. Este vorba de un festival ajuns la a XV-a ediţie şi care se organizează în Sacramento.

Dacă anul trecut, deplasarea a fost asigurată de către sponsori şi Primăria Vlăsineşti, de această dată, finanţarea va veni de la Institutul Cultural Român

“Anul trecut am participat la Festivalul Românilor de pe Broadway. Ne-au văzut românii din Sacramento, o zonă în care există o comunitate mare de români. Anul acesta am primit un telefon şi am fost invitaţi de către organizatorii unui eveniment aflat la a XV-a ediţie. Deplasarea va fi suportată de către Institutul Cultural Român. Am semnat un acord de parteneriat şi începând de anul acesta vom reprezenta România într-un mod oficial la mai multe evenimente culturale. Va fi un grup format din 15 persoane. Vom încerca să reprezentăm comuna Vlăsineşti, judeţul Botoşani şi România pe continentul american”, a declarat Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsineşti.

ansamblul hora vlasinesti1

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad