Connect with us

Sport

Zeci de botoşăneni au venit la antrenamentul echipei Steaua GALERIE FOTO

Published

on

steaua antrenament la botosani (6)

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul principal al formaţiei Steaua Bucureşti, şi-a scos jucătorii la antrenament. Imiţial, antrenamentul era programat la ora 17.30 dar a fost reprogramat pentru ora 19.00.

La stadionul Victoria de pe strada Pacea din municipiul Botoşani s-au adunat zeci de suporteri stelişti, unii pentru a obţine autografe şi pentru fotografii cu Stanciu&Co iar alţii pentru a asista la antrenament.

Şedinţa de pregătire a fost una scurtă, de numai 30 de minute deoarece a început ploaia iar Laurenţiu Reghecampf a decis să întrerupă antrenamentul.

 

Din informaţiile existente în acest moment, Steaua va mai efectua un antrenament mâine dimineaţă, de la ora 11.00, tot la Stadionul Victoria.

steaua antrenament la botosani (20) steaua antrenament la botosani (19) steaua antrenament la botosani (18) steaua antrenament la botosani (17) steaua antrenament la botosani (16) steaua antrenament la botosani (15) steaua antrenament la botosani (14) steaua antrenament la botosani (13) steaua antrenament la botosani (12) steaua antrenament la botosani (11) steaua antrenament la botosani (10) steaua antrenament la botosani (9) steaua antrenament la botosani (8) steaua antrenament la botosani (7) steaua antrenament la botosani (6) steaua antrenament la botosani (5) steaua antrenament la botosani (4) steaua antrenament la botosani (3) steaua antrenament la botosani (2) steaua antrenament la botosani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad