Connect with us

Sport

FC Botoşani – Steaua. V. Iftime: “La primul meci acasă, când a dat gol Steaua, s-a bucurat stadionul iar eu am crezut că s-a anulat golul. Nu înţelegeam de ce se bucură lumea”

Published

on

iftime valeriu

Partida dintre FC Botoşani şi Steaua, programată mâine seară de la ora 21.00, a trezit un interes mare din partea suporterilor celor două echipe. Oficialii botoşăneni speră ca de data această să fie mai mulţi care susţin echipa locală.

“Faţă de primul meci când trei sferturi de stadion era pro Steaua, de data asta sunt convins că s-au schimbat proporţiile. Trei sferturi sunt pentru Botoşani şi un sfert pentru Steaua. Trebuie să recunoaştem că sunt mulţi spectatori care vin pentru Steaua dar s-a mai schimbat balanţa şi a crescut numărul celor care ţin în mod real cu Botoşaniul. La primul meci acasă, când a dat gol Steaua, s-a bucurat stadionul iar eu am crezut că s-a anulat golul. Nu înţelegeam de ce se bucură lumea. De remarcat este faptul că Steaua umple stadioanele din România. Important este că luna viitoare vom mai avea un meci cu Steaua în Cupa Ligii iar dacă suntem deştepţi şi prindem play-off-ul, mai avem încă unul. Putem juca în acest sezon cinci meciuri cu Steaua din care trei acasă”, a declarat Valeriu Iftime care a mai precizat că la meciul din Cupa Ligii vor fi aceleaşi preţuri la bilete.

“Am mers pe ideea să fie preţuri mai mici şi să umplem stadionul decât să fie preţuri mari şi să avem locuri libere. Am vrut să aducem cât mai mulţi oameni la stadion iar preţul biletelor să nu fie prohibitiv. Categoric vom menţine aceleaşi preţuri şi la meciul din Cupa Ligii cu Steaua”, a adăugat oficialul botoşănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad