Connect with us

Sport

FC Botoşani – Steaua. Reghecampf nu îşi menajează jucătorii pentru meciul cu Manchester City: “Nu mă interesează să jucăm un fotbal frumos la Botoșani, ci să câștigăm cele trei puncte”

Published

on

steaua la botosani (6)

Steaua a sosit deja la Botoşani pentru înfruntarea de mâine seară cu echipa lui Leo Grozavu. La conferinţa de presă susţinută ieri, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul principal al vicecampioanei, a declarat că nu intenţionează să-şi menajeze niciun jucător în meciul de mâine chiar dacă marţi va întâlni pe Manchester City în play-off-ul Champions League.

Potrivit GSP.ro, tehnicianul stelist vine la Botoşani cu gândul de a obţine trei puncte şi este mai puţin interesat de jocul echipei sale. “Nu mă interesează să jucăm un fotbal frumos la Botoșani, ci să câștigăm cele trei puncte. Nu mă gândesc să odihnesc jucători atunci când am meci de campionat. Pentru noi cel mai important în momentul de față este să câștigăm cele trei puncte la Botoșani”, a declarat Reghecampf care nu intenţionează să înceapă meciul de mâine cu Florin Tănase, ultima achiziţie a steliştilor.
“Tănase este jucătorul nostru, s-a antrenat cu noi, o să aibă şi el nevoie de timp să se acomodeze, să cunoască colegii, să îşi dea seama ceea ce înseamnă Steaua, o echipă care îşi doreşte fiecare etapă, fiecare meci pe care-l jucăm. Şi la Steaua probabil că o să joace mai multe poziţii, probabil că o să joace acolo unde o să avem nevoie mai mare de el. Avem câteva probleme de lot pentru meciul cu Botoșani. Pintilii nu poate juca, o să încercăm să-l înlocuim cu alt jucător”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Partida dintre FC Botoşani şi Steaua este programată să se dispute mâine seară de la ora 21.00, pe stadionul Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad