Connect with us

Sport

FC Botoşani – Steaua. L. Grozavu: “Suntem o buturugă mai mică dar sper să împiedicăm acel car foarte mare”

Published

on

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani este rezervat în declaraţii înaintea meciului cu Steaua. El este conştient de valoarea şi de forţa adversarului de mâine seară şi spune că nu promite altceva decât faptul că elevii săi vor da totul pe teren pentru a obţine un rezultat pozitiv.

“Acum două zile am avut un meci în Cupa Ligii. Nu a fost foarte mult timp la dispoziţie pentru a pregăti acest meci cu Steaua. Ne-am propus foarte multe dar în viaţă şi în fotbal e foarte important ceea ce realizezi şi nu ce îţi propui. Nu vreau să facem promisiuni acum. Sunt convins că băieţii vor face o partidă mare, vor da totul pe teren ia la final, împreună cu acest public minunat, sper să ne bucurăm. Steaua este cea mai iubită echipă din România, cunoaştem cu toţii acest lucru şi nu trebuie să ne ascundem. Când eşti fotbalist şi joci cu tribuna plină, e mai puţin important cu cine ţin spectatorii respectivi. Îţi dă o altă stare de joc şi nu poate fi decât benefică spectacolului. Steaua este o echipă valoroasă, o echipă care este în preajma unei calificări foarte importante. Şi noi avem şansa noastră şi vrem să profităm de ea. Suntem o buturugă mai mică dar sper să împiedicăm acel car foarte mare. Sunt convins că nu ne tratează cu superioritate. Noi nu suntem o echipă care să surprindă cu ceva, suntem o echipă muncitoare care poate învinge pe oricine în acest campionat aşa cum poate pierde cu oricine. Steaua este favorită prin prisma lotului valoros. Au făcut un transfer de ultimă oră care face cât bugetul de salarii al clubului nostru. Asta nu înseamnă că meciul este deja pierdut. Suntem încrezători în şansa noastră”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean nu se va putea baza în meciul cu Steaua pe mijlocaşii Mihai Bordeianu şi Stelian Cucu şi nici pe atacantul Andrei Herghelegiu. De asemenea, nu va putea fi folosit nici brazilianul Willie deoarece încă nu este legitimat. Cu toate acestea, sistemul nu va fi schimbat iar Grozavu va miza pe acelaşi joc ofensiv.

“Botoşaniul a propus de fiecare dată un fotbal ofensiv. Asta este filozofia mea. Nu am avut de fiecare dată sorţi de izbândă dar vom încerca să jucăm, să marcăm. Nu ne vom apăra cu disperare şi să jucăm la ce o ieşi. Ne dorim să facem un joc aşa cum ştim noi să-l facem”, a mai spus tehnicianul botoşănean.

“Şi Tudor poate să arbitreze dar aş prefera să fie altcineva”

La precedentele meciuri contra Stelei, botoşănenii au acuzat arbitrajul, cel mai contestat fiind Alexandru Tudor. Leo Grozavu a declarat că îşi doreşte ca eroii principali să fie jucătorii şi nu arbitrii.

“Mi-aş dori să fie un arbitraj echidistant care să se ridice la valoarea jocului şi să fie un actor secundar în această piesă frumoasă în care eroii principali sunt cei doi 22 de fotbalişti. Şi Tudor poate să arbitreze un asemenea meci dar aş prefera să fie altcineva”, a mai afirmat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad