Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSM Poli Iaşi 1-0. Valeriu Iftime: “Dacă eram mai maturi, trebuia să fie 3-0, 4-0. Având în vedere că suntem politicoşi, e bine şi 1-0”

Published

on

iftime valeriu

Finanţatorul echipei FC Botoşani consideră că Victoria în faţa Iaşiului trebuia să fie mult mai categorică ţinând cont de modul cu s-a jucat. În acelaşi timp, el regretă eliminarea lui Mihai Bordeianu care va rata partida cu Steaua.

“Sunt bucuros că nu am greşit impardonabil ca în ultimul meci de campionat. Ultimele două meciuri dintre noi şi Iaşi au fost viciate de arbitri. În ultimele două meciuri am fost mai buni decât Iaşiul. Astăzi, dacă eram mai maturi, trebuia să fie 3-0, 4-0. Era şi o chestie mai civilizată. Având în vedere că suntem politicoşi, e bine şi 1-0. Arbitrul cred că a fost începător. Nu a fost constant dar nu a influenţat jocul. Trebuie să-i dăm crezare pentru că toţi la început greşim. Mihai Bordeianu este marea pierdere. Aveam foarte mare nevoie de el pentru meciul cu Steaua. E greu să-l înlocuieşti la travaliu, la voinţă. Asta este. Nici nu ştiu dacă se dă galben acolo. Au fost faulturi mult mai periculoase şi nu s-a dat. Îmi pare rău pentru el”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad