Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSM Poli Iaşi 1-0. L. Grozavu: “Acest rezultat poate să ne dopeze cu moral pozitiv. Îmi pare rău că am pierdut un jucător”

Published

on

leo grozavu

FC Botoşani s-a impus la limită în faţa formaţiei CSM Poli Iaşi şi s-a calificat în optimile Cupei Ligii la fotbal unde va întâlni formaţia Steaua Bucureşti. Leo Grozavu a folosit mai mulţi jucători tineri plus unii jucători cu statut de rezervă dar i-a ieşit jocul.

“Felicitări băieţilor, ei au jucat, au muncit, au suferit. Chiar dacă am avut şi daune, am reuşit să câştigăm, acest rezultat poate să ne dopeze cu moral pozitiv. Îmi pare rău că am pierdut un jucător, în condiţiile în care lotul nostru este aşa cum este, nu poate să mă bucure. Dar, asta este, face parte din riscurile pe care ni le asumăm. Puteam să terminăm mai rapid jocul şi altfel ar fi decurs efortul pe care îl făceau băieţii. Aştia suntem, am pierdut jucători foarte importanţi în această vară. Automat e mai greu dar încercăm să ţinem pasul cu prima ligă”, a declarat Leo Grozavu.

Eroul acestei partide a fost Lorand Fulop, un jucător care a venit în această vară de la Liga a III-a şi care a debutat astăzi la FC Botoşani.

“Lorand este un jucător cu potenţial, tânăr, cred foarte mult în el, i-am dat posibilitatea să demonstreze, a marcat un gol dar mai are mult de acumulat până va fi la un nivel foarte bun. E un băiat care are multe de spus pentru fotbalul din Botoşani. Nu doar el ci şi ceilalţi. Mai avem şi alţi jucători tineri care vor debuta în cel mai scurt timp. Mai trebuie să-i aşteptăm să se pună la punct cu pregătirea”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

În ceea ce îl priveşte pe juniorul Olimpiu Moruţan, achiziţionat de curând de la Univ. Cluj, Leo Grozavu spune că este foarte talentat dar mai are nevoie de pregătire pentru a putea debuta în prima ligă.

“În niciun caz nu va juca cu Steaua. El încă mai are foarte mult de acumulat. Este un băiat cu calităţi fantastice, un vârf la nivelul lui de vârstă, dar impactul cu prima ligă e destul de puternic şi trebuie să fie pregătit. Sunt contacte foarte dure şi nu vrem să riscăm să-l omorât înainte să-l promovăm”, a mai afirmat Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad