Connect with us

Sport

Astăzi ora 19.00: FC Botoşani – CSMS Poli Iaşi în CUPA LIGII

Published

on

fcbt-iasi-2

FC Botoşani şi CSMS Poli Iaşi se vor întâlni în această seară pe stadionul Municipal, într-un meci din Cupa Ligii, o competiţie devenită mai importantă decât Cupa României datorită banilor pe care îi încasează cluburile care se califică în fazele superioare.

Atât FC Botoşani cât şi CSMS Poli Iaşi au obiectiv calificarea în faza următoare a competiţiei, câştigătoarea urmând să întâlnească pe propriul teren formaţia Steaua Bucureşti. Cum un meci cu Steaua reprezintă o reţetă financiară foarte bună ţinând cont de numărul mare de spectatori, ambele formaţii vor să profite şi să-şi rotunjească bugetul.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, este convins că elevii săi vor fi foarte motivaţi şi că îşi doresc să joace încă o dată cu Steaua, pe Municipal, în această toamnă.

“Este o competiţie pe care o tratez cu seriozitate. În primele două ediţii am avut ghinionul să jucăm în deplasare, am ieşit din primul tur, nu am făcut prea multe. De data asta, în faţa propriilor suporteri, trebuie să ne propunem mai mult. Cunoscând şi următorul adversar, este o motivaţie în plus. Câştigătoarea acestei întâlniri joacă cu Steaua şi pentru orice fotbalist este o mândrie să joci contra Stelei. Mai ales că ei vor participa în această toamnă europeană. Este o experienţă în plus să mai ai un meci în plus cu Steaua Bucureşti”, a declarat Grozavu.

“Luăm în calcul orice. Este un singur meci. Dacă se termină egal la finalul celor 90 de minute, continuă. Prelungiri, penalty-uri. Luăm în calcul orice. Ne pregătim în acest sens. Trebuie să ţinem cont că la trei zile vom întâlni Steaua pe teren propriu. Este o săptămână mai specială. Încerc să introduc cea mai bună echipă la momentul de faţă, vreau să câştigăm acest joc. Nu va fi uşor. Întâlnim o echipă care anul ăsta ne-a reprezentat în Europa League, au început foarte bine campionatul. Sunt convins că după prestaţia de la Voluntari, băieţii vor avea o tresărire de orgoliu şi vor trata altfel partida cu Iaşi”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

De partea cealaltă, Nicolo Napoli, antrenorul principal al CSMS Poli Iaşi, intenţionează să folosească echipa de bază şi spune că nu va introduce rezervele în meciul de la Botoşani. Va fi un meci foarte greu, dar mergem să facem un joc bun şi să câştigăm. Voi face 2-3 schimbări faţă de ultimul meci, însă chiar şi aşa vreau să ne calificăm. Este posibil ca Ştefănescu să joace din primul minut. Încă nu ştiu, vom vedea. Voi face câteva schimbări. Şi Caparco are şanse să joace, nu m-am decis încă. Eu nu folosesc un portar în campionat şi unul în Cupă. Vom vedea pe cine voi folosi”, a declarat Napoli.

Partida dintre FC Botoşani şi CSMS Poli Iaşi va începe la ora 19.00 şi va fi arbitrată de Andrei Antonie (Bucureşti), ajutat de George Fridl (Comăneşti) şi Ionel Dumitru (Prahova).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad