Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani 4-2: Victorie făcută cadou ilfovenilor

Published

on

fc bt - voluntari (15)

După victoria categorică în faţa formaţiei CFR Cluj, jucătorii echipei FC Botoşani au plecat ca în excursie la Voluntari, considerând că prezenţa la joc este suficientă pentru a obţine cele trei puncte puse în joc.

Relaxarea botoşănenilor s-a văzut încă din debutul meciului iar gazdele au ştiut să profite. În minutul 6, Cernat centrează în careu, Muşat îl scapă din marcaj pe Spahija care reia cu capul, Iliev doarme pe linia porţii iar FC Voluntari intră în avantaj. Un minut mai târziu, Cernat pătrunde în careu, îi pasează lui Petre Ivanovici iar fostul atacant al FC Botoşani majorează scorul. Botoşănenii încearcă să se trezească, ies la joc iar în minutul 30 Istvan Fulop reduce din diferenţă, marcând un eurogol. Bucuria elevilor lui Leo Grozavu a durat doar două minute pentru că Dimitrov şi Iliev le-au făcut un nou cadou gazdelor iar Petre Ivanovici a marcat pentru 3-1, stabilind şi scorul pauzei.

Repriza secundă a început la fel ca prima, gazdele reuşind să marcheze repede. Cernat centrează din nou în careu, Novac este scăpat din marcaj şi înscrie golul patru al ilfovenilor. Din acel moment, misiunea echipei FC Botoşani era una imposibilă. Gazdele nu au mai forţat, preferând să menţină rezultatul înregistrat pe tabelă în timp ce oaspeţii păreau resemnaţi. În minutul 78 Fulop marchează pentru 4-2 dar era mult prea târziu ca roş-alb-albaştrii să mai spere la un punct.

FC Botoşani a suferit prima înfrângere din acest sezon dar pentru echipa lui Leo Grozavu urmează o săptămână cu două meciuri foarte dificile. Marţi de la ora 19.00, FC Botoşani va întâlni pe teren propriu pe CSM Poli Iaşi în Cupa Ligii iar vineri de la 21.00 va juca tot pe teren propriu cu Steaua.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad