Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani 4-2. V. Iftime: “La golul trei al gazdelor, cei doi bulgari au vorbit în română”

Published

on

valeriu iftime

FC Botoşani a pierdut meciul de la Voluntari din cauza unor gafe incredibile ale fundaşilor şi portarului Plamen Iliev. Finanţatorul Valeriu Iftime nu este foarte îngrijorat după această înfrângere şi este convins că echipa va juca mult mai bine în meciul din Cupa Ligii cu CSMS Poli Iaşi şi în partida cu Steaua.

“La primul gol e greşeala lui Muşat şi greşeală de portar, la golul doi pare ofsaid, al treilea este impardonabil. Nu înţeleg ce au vrut să facă acolo cei doi bulgari. Doi bulgari au vorbit în limba română. La 2-1 jucam fotbal, eram mai buni ca ei şi puteam egala. Faza lui Herghelegiu a fost o demonstraţie de om cu minte puţină. Dacă era fotbalist, nu se opera. Nu să simuleze şi să ia cartonaş. Din păcate ne-am făcut de râs. Sper să ne revenim după jocul ăsta, să fim foarte atenţi în apărare. Cred că am jucat puţin relaxaţi. Acasă jucăm altfel. Sunt nişte greşeli care pot fi corectate. Important este că echipa joacă. Eu sunt convins că vom juca mult mai bine în meciul de cupă cu Iaşi. Nu am nicio emoţie. Echipa joacă fotbal şi sunt doar greşeli care se corectează din atenţie. Avem fotbalişti”, ne-a spus Valeriu Iftime.

FC Botoşani va juca marţi seară de la ora 19.00 cu CSMS Poli Iaşi în Cupa Ligii şi vineri de la 21.00 cu Steaua, ambele meciuri urmând să se dispute pe Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad