Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani. Leo Grozavu: “Nu suntem extratereşti, nu mă aştept să câştigăm toate meciurile. Aşteptăm să avem atitudine exemplară la fiecare joc”

Published

on

Leo Grozavu

După victoria în faţa CFR-ului, FCBotoşani mege la Voluntari cu gândul de a obţine a doua victorie din acest sezon. Atât oficialii cât şi jucătorii botoşăneni au urmărit Voluntariul în cele două jocuri disputate până acum şi spun că partida de mâine va fi una foarte dificilă dar obiectivul este obţinerea celor trei puncte.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, le-a cerut jucătorilor să aibă aceeaşi atitudine ca la meciul cu CFR Cluj şi susţine că nu îşi doreşte ca elevii săi să joace cu presiunea rezultatelor.

“Nu mai este Voluntariul de anul trecut, în sensul bun. Au fost nou promovaţi, o echipă care a avut foarte mari oscilaţii de formă. Până la urmă au reuşit să se menţină în prima ligă dar acea experienţă le-a fost utilă. Chiar de la primul meci, chiar dacă l-au pierdut contra Viitorului, au arătat altă faţă. Apoi au făcut un meci foarte bun la Chiajna, au reuşit să câştige la o diferenţă confortabilă, ceea ce spune multe despre Voluntariul actual. Va fi o partidă dificilă dar important este modul cum ne vom prezenta noi pe parcursul celor 90 de minute. După o victorie, de fiecare dată există bună dispoziţie, euforie, sperăm să lăsăm această euforie şi să ne dăm seama că nu s-a terminat campionatul, să fim foarte motivaţi. Să nu uităm că suntem o echipă de pe această planetă, nu suntem extratereşti, nu mă aştept să câştigăm toate meciurile dar aşteptăm să ne dăruim şi să avem atitudine exemplară la fiecare joc. Atâta timp cât îţi faci treaba pe teren, nimeni nu are ce să-ţi reproşeze. De la acest lucru vreau să plec la toate jocurile din campionat, fără să avem o presiune suplimentară”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean nu intenţionează să menajeze unii jucători pentru partida din Cupa Ligii cu Poli Iaşi şi pentru meciul din etapa a patra a campionatului când pe Municipal va veni Steaua Bucureşti. El intenţionează să folosească cel mai bun 11 în meciul de la Voluntari.

“Deocamdată avem meci la Voluntari. În anii de experienţă pe care i-am acumulat am învăţat că primul meci este cel mai important şi trebuie să-l tratezi la maximă capacitate. Nu vreau să mă gândesc decât la meciul cu Voluntari”, a mai afirmat antrenorul principal al FC Botoşani.

“Dacă vom alega ca la meciul cu CFR nu vom pierde”

Conducătorii clubului FC Botoşani nu mai vor să trăiască emoţiile din campionatul trecut şi speră ca prima parte a sezonului să fie una foarte bună iar echipa să ia o opţiune serioasă în ceea ce priveşte play-off-ul Ligii I.

“Echipa s-a exprimat bine în primul meci. Dacă vom reuşi o partidă bună la Voluntari, urmează un derby al Moldovei după care meciul cu Steaua. Ar fi normal să avem un public numeros. Important este ce vom reuşit să facem la Voluntari. Ne aşteptă o toamnă lungă cu multe jocuri. Trebuie să fim concentraţi pentru a reuşi cât mai multe uncte. Orice loc în clasament aduce beneficii din punct de vedere financiar şi de imagine. Voluntariul este schimbat în bine faţă de sezonul trecut. S-au întărit. Petrică Ivanovici e un jucător important pentru Voluntari dar sunt convins că Leo şi băieţii îl vor anihila ca să nu marcheze. De asemenea, Cernat e un jucător cu experienţă, important pentru Voluntari dar dacă vom alega ca la meciul cu CFR nu vom pierde”, a declarat Cornel Şfaiţer.

“Mergem tot timpul la victorie”

Jucătorii echipei FC Botoşani şi-au studiat adversarul de mâine după amiază şi spun că deşi a fi o partidă dificilă, obiectivul rămâne obţinerea celor trei puncte.

“Va fi o partidă foarte dificilă pentru noi. Voluntariul vine după o partidă foarte bună la Chiajna. Nu mergem la niciun meci pentru a scoate un egal ci mergem tot timpul la victorie. Asta ne dorim şi la Voluntari şi sperăm să obţinem toate cele trei puncte. Noi trebuie să facem acelaşi joc agresiv, un pressing avansat şi să marcăm cu un gol mai mult ca ei. Cernat este un jucător foarte bun, îi ştim calităţile, l-am studiat, ştim ce poate să joace şi sunt sigur că fundaşii noştri îl vor opri”, a declarat fundaşul Nicolae Muşat, cel care în meciul cu CFR Cluj a reuşit un eurogol.

“O să mai încerc dar acum cât o să-mi iasă… Important este ca echipa să câştige şi să ne îndeplinim obiectivele. Colegii au râs. M-au întrebat ironic dar am vrut să dau gol. Ne-am felicitat pentru că toţi am făcut un meci foarte bun”, a adăugat fundaşul stânga al FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad