Connect with us

Administratie

A început războiul PNL-PSD pentru posturile bine plătite de la Urban Serv, Modern Calor şi Eltrans

Published

on

eltrans, modern calor, urban serv

Liberalii şi social democraţii au început bătălia pentru societăţile aflate în subordinea Consiliului Local. PSD-iştii încearcă să-i menţină în funcţii pe cei actualii şefi, numiţi de ei în urmă cu patru ani, iar liberalii vor să-şi impună oamenii care au muncit în campania electorală şi care trebuie acum răsplătiţi.

Liberalii şi social democraţii s-au contrat minute bune în şedinţa extraordinară de Consiliu Local care a avut loc astăzi primăria Botoşani. Social democraţii au ţinut morţiş să introducă un amenadament prin care să-şi protejeze oamenii impuşi pe funcţii iar liberalii au aflat dintr-o dată că la Urban Serv, Modern Calor şi Eltrans sunt mari probleme, că vor trebui disponibilizaţi oameni, că nu sunt bani. Timp de patru ani cât au fost în opoziţie, nu au scos o vorbă despre ceea ce se întâmplă la cele trei societăţi dar acum au constatat brusc că managementul este defectuos şi că trebuie luate măsuri.

A urmat şedinţa AGA la Urban Serv care a fost boicotată de către liberali şi în care PSD-iştii şi-au votat tot ce au vrut ei. Cert este că va continua războiul dintre PSD şi PNL, un război din care botoşănenii nu vor avea nimic de câştigat. Partidul care va ieşi învingător din acest război îşi va impune oamenii pe nişte posturi bine plătite, urmând ca aceşti directoraşi să execute ordinul liderului politic şi să cotizeze o parte din salariu pentru bunul mers al partidului.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad