Connect with us

Sport

VEŞTI PROASTE. Niciun leu pentru Stadionul Municipal din Botoşani până în 2020

Bucurestiul va avea 4 stadioane complet refacute pentru Campionatul European din 2020. Steaua, Dinamo si Rapid sunt cele 3 arene care urmeaza sa fie refacute complet, a anuntat vicepremierul Dancu. Stadionul Stelei va avea cea mai mare capacitate, in jur de 30 000 de locuri. Al patrulea teren prins in programul national de investitii e cel de rugby.

Distribuie pe:

Published

on

nocturna botosani

Bucurestiul va avea 4 stadioane complet refacute pentru Campionatul European din 2020. Steaua, Dinamo si Rapid sunt cele 3 arene care urmeaza sa fie refacute complet, a anuntat  vicepremierul Dancu. Stadionul Stelei va avea cea mai mare capacitate, in jur de 30 000 de locuri. Al patrulea teren prins in programul national de investitii e cel de rugby.

Am vazut reprezentanti ai unor cluburi care asteapta sa li se faca foarte repede stadioanele. Ei lucreaza in sistem de fotbal profesionist, dar vor ca statul sa le rezolve stadioanele. E adevarat, exista in proiectul de organizare obligatia statului roman de a pune la dispozitie 4 stadioane functionale.

Ar trebui sa reconstruim 3 din cele 4 stadioane ca sa le fam o forma cat de cat functionala. Vom lucra la Steaua, Dinamo, Rapid si la complexul de rugby din Bucuresti. Exista deja termenel de proiectare date pentru aceste lucrari.

Acum se lucreaza la documentul pe care trebuie sa il aducem in sedinta de guvern pentru studiile de fezabilitate. Vom declansa studiile in toamna, iar de la anul se va trece la faza de reconstructie a celor 4 stadioane. Nu avem date despre costuri.

La Steaua vom avea in jur de 30 000 de locuri, asta a fost prima cerere. Stadionul Dinamo va avea 25 000, iar Rapid intre 15 si 18 000. Pentru rugby incercam sa ajungem la 8-10 000 de locuri. Astea au fost primele discutii legate de un optim pentru o asemenea infrastructura sportiva”, a spus Dancu.

Sursa: Sport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad