Connect with us

Economic

REACŢIE DURĂ a unui om de afaceri botoşănean: „România este țara mea, căreia i-am plătit astăzi 140.000 RON, taxe aferent muncii, deci am dreptul să vorbesc! Pentru a câta oară fără să-mi ofere nimic!?”

Published

on

florian moruzi

Un om de afaceri botoşănean a avut o reacţie dură pe contul personal de facebook vis-a-vis de de sistemul de educaţie din România, în ziua în care a virat 140.000 de lei la bugetul statului, pentru taxele aferente muncii.

“Sute de mii de copii abandonează școala”, titrează, antena 3.
Corect ar fi să spună și că, sute de mii de copii se bat pe un loc la facultățile de top din România. Și ăștia sunt copiii României, elitele pregătite din păcate pentru Europa! Ce discrepanțe!
Copiii care abandonează școala sunt expresia incapacității statului de a nu le oferi un Bac profesional, de a nu scoate din ei meseriași de primă mâna, de a ignora că orice copil are abilități practice și a-l preda pieței muncii avidă de specialiști, nu neapărat de ingineri și purtători de mapă!
România este țara mea, căreia i-am plătit astăzi , în zi de buget, 140.000 RON, taxe aferent muncii, deci am dreptul să vorbesc!
Pentru a câta oară fără să-mi ofere nimic!?
Scriu asta, pentru “deștepții” care sunt parlamentari și vor să ajungă iar parlamentari, pentru “deștepții” care nu au un loc de muncă și vor sa ajungă parlamentari, pentru ziariștii care n-au nicio treabă să pună parlamentari și primarii care vor fi păcăliți când alții vor pune parlamentari!
Domnilor, reformați învățământul în concordanță cu cererea de pe piața muncii sau lăsați-vă de meserie!”, a scris pe facebook Florian Moruzi, patronul brandului Casa Pâinii.

ps moruzi

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad