Connect with us

Sport

Lovitură de teatru! Actul care a făcut LPF să trimită cazul la FRF nu ar fi fost semnat de lichidatorul judiciar. VA JUCA FC BOTOŞANI ÎN PRIMA ETAPĂ?

Published

on

valerii morar

Încă o răsturnare de situaţie în cazul Rapidului. Liga Profesionistă de Fotbal a pasat joi seară responsabilitatea luării unei decizii către FRF, dar se pare că formaţia din Giuleşti s-a folosit de un şiretlic în demersul său.

Aurel Brihac, lichidatorul judiciar, care iniţial declarase că Rapid nu mai poate presta activităţi sportive, şi-ar fi schimbat optica, astfel că LPF a luat act de actele semnate de acesta în notele trimise spre Ligă. “Dimineață aveam o poziție, în funcție de un document de la administratorul judiciar. După amiază, a mai apărut un document, s-a schimbat poziția administratorului judiciar. E o speranță pentru Rapid, un club de tradiție, care și-a câștigat dreptul de a juca în Liga 1 pe teren“, a explicat Iorgulescu joi seară, în conferinţă.

În realitate, se pare că Brihac nu a semnat niciun act, Rapid prezentând, posibil, documente falsificate sau poziţii neoficiale. Într-un comunicat remis vineri către forul tutelar al Ligii 1, Aurel Brihac a făcut câteva precizări importante.

Cererea NU a fost completată şi NU a fost depusă de Brihac Aurel, în calitate de lichidator judiciar. Brihac Aurel NU a solicitat înscrierea şi participarea în campionatul Ligii 1 sau în Cupa Ligii, în ediţia 2016-2017“, se arată în comunicatul remis astăzi LPF.

De asemenea, în același comunicat se precizează că Rapid nu are antrenor principal, nu are contracte cu staff-ul medical, cu responsabilii pentru ordine și siguranță, nu are contracte de asigurare și nici președinte, vicepreședinte, director executiv, director sportiv. Team managerul Dănuț Perjă se află în preaviz, iar delegatul Ion Drăghici are contractul închis.

Lichidatorul judiciar a precizat și că , în acest moment, Rapid are un singur angajat cu contract de muncă individuală: directorul economic Maria Dincă, plus alte trei convenții care urmează să se rezilieze.

VEZI MAI MULT PE DIGISPORT

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad