Connect with us

Sport

Leo Grozavu este mulţumit de lot: “În compartimentul de atac am pierdut câţiva jucători dar am reuşit să luăm alţii”

Published

on

leo grozavu jucatori

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie pentru noul sezon de Liga I. Singura problemă este că nu a reuşit să transfere un fundaş central care să-l înlocuiască pe Michael Ngadeu.

“Am încercat în această vară să primenim lotul. Am pierdut jucători importanţi dar cei care au venit pot să-i înlocuiască cu succes. Am încredere în toţi cei care au venit, fie că sunt cu maturitate, cu experienţă, cu un CV mai bogat, fie că sunt tineri. Toţi cei care sunt în lot pot face faţă rigorilor primei ligi şi sunt convins că la final ne vom bucura de încă o participare pe scena primei divizii”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

“În orice moment este nevoie de jucători dar asta nu înseamnă că nu sunt mulţumit de ce avem acum. De la finalul campionatului trecut am insistat să transferăm un fundaş central. Ştiam că o să plece Ngadeu care a fost un jucător foarte impotant pentru echipă. Nu am reuşit să facem un transfer. Depindem foarte mult de partea financiară, trebuie să găsim jucători buni care să vină în condiţiile financiare pe care noi le oferim. Nigerianul nu era un jucător slab, avea nişte calităţi dar în momentul acesta nu făcea obiectul unui transfer, era nepregătit. Nu îmi puneam mari speranţe pentru că era un jucător care nu a evoluat în afara Nigeriei iar acolo fotbalul nu este la un nivel foarte înalt. Nu cred că putea să ne ajute. În compartimentul de atac am pierdut câţiva jucători dar am reuşit să luăm alţii. Din nefericire pentru noi, în cel mai scurt timp vom rămâne şi fără Cabrera”.

De asemenea, Leo Grozavu a făcut şi o caracterizare a jucătorilor transferaţi vara aceasta de FC Botoşani, spunând că toţi au calităţi foarte bune şi că vor demonstra n următorul sezon.

“Cătălin Golofca este venit de la Suceava. El a mai făcut un stagiu de pregătire cu echipa, a fost împrumutat la Suceava pentru a avea jocuri, un jucător cu calităţi, sper să demonstreze, să capete o mentalitate sănătoasă şi să-şi dea seama că Botoşaniul este un pas înainte pentru el. Juncanaru este un jucător al Botoşaniului care a fost împrumutat la Pojorâta, se vede că a jucat, a căpătat mai multă încredere.

Răzvan Greu este un jucător pe care mi l-am dorit. În ultimul an a jucat la Univ. Cluj, o echipă cu pretenţii, cu suporteri foarte pătimaşi. Sunt convins că va creşte şi în cel mai scurt timp va fi o certitudine.

Victor Astafei nu mai are nevoie de nicio prezentare. Un jucător care se mulează perfect pe profilul echipei noastre, un jucător care nu are nevoie de adaptare şi sunt absolut convins că va fi una din piesele de rezistenţă.

Pe Mihăiţă Roman l-am dorit pentru tot ce înseamnă el ca şi carieră, un jucător profesionist. A trecut printr-o perioadă mai agitată datorită accidentărilor şi are nevoie de un pic de timp. Sunt absolut convins că şi el va fi unul din jucătorii de bază.

Călin Albuţ este un portar cu multă experienţă, am lucrat cu el şi la Mediaş, mi-am dorit să vină aici, cunoscându-i caracterul. În orice moment se va apela la el, va fi o soluţie sănătoasă pentru echipă. Andrei Herghelegiu nu cred că mai are nevoie de adaptare, a parcurs perioada de pregătire cu noi. Este un jucător care se va impune şi va fi una din piesele grele ale Botoşaniului.

Fulop Lorand este un tânăr de mare perspectivă. Mi-am dorit să vină în mijlocul familiei noastre. Este un jucător în care cred foarte mult şi sper ca în cel mai scurt timp să fie unul din jucătorii importanţi ai echipei”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad