Connect with us

Educatie

11 elevi au participat la acţiunile jandarmilor botoşăneni

Published

on

jandarmi elevi

În perioada 13 iunie – 22 iulie a.c., 11 elevi din anul I al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni au executat primul lor stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

Elevii au participat la misiuni de ordine publică împreună cu echipaje de jandarmi, în municipiile Botoșani, Dorohoi și în orașul Săveni, având ocazia să aplice în mod practic noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

Viitorii subofițeri au fost îndrumați de tutori jandarmi cu experiență în activitatea profesională și au executat împreună cu aceștia misiunile specifice, acordându-se o atenție deosebită caracterului formativ și complementar al practicii.

Până la data la care ne aflăm, 81 tineri botoșăneni și-au manifestat opțiunea de a se înscrie pentru examenul de admitere 2016 la instituția militară care școlarizează subofițeri jandarmi.

Dosarele de candidat mai pot fi depuse până la data de 29 august a.c., iar cei interesați pot afla condițiile obligatorii de participare pe site-ul inspectoratului: www.jandarmeriabotosani.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad