Connect with us

Evenimente

Audi A4 pierdut pentru ţigări de contrabandă

Published

on

audi politia de frontiera

La Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat într-un autoturism marca Audi A4, 3.200 ţigarete de contrabandă în valoare de 1.800 lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Vitalie S., în vârstă de 41 de ani, pasager într-un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Bulgaria.

Bărbatul dădea semne de nervozitate, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au solicitat autorităţilor vamale un control amănunţit asupra autoturismului. În urma verificării amănunţite efectuate, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată, într-un spaţiu special amenajat între aripă şi lonjeronul stânga spate al autoturismului, cantitatea totală de 3.200 ţigarete diferite mărci, cu timbru de acciză R. Ucraina, în valoare totală de 1.800 lei.

Conform reglementărilor legale în vigoare a fost luată măsura confiscării ţigaretelor şi indisponibilizării autoturismului în valoare de. 5000 lei, precum şi sancţionarea persoanei în cauză cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad