Connect with us

Evenimente

Minori izbiţi de maşini în Botoşani şi Dorohoi

Published

on

accident primaverii politie (9)

Vineri, în jurul orei 14.15, un minor în vârstă de 4 ani, nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii (Aleea Nucului din municipiul Botoşani) prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. Acesta a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de P. M. de 46 de ani, din municipiul Botoşani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului. Conducătoarea  auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot vineri, în jurul orei 18.00, L. I. de 54 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Dumbravă, din municipiul Dorohoi, surprinde şi accidentează o minoră în vârstă de 9 ani, care se angajase în traversarea străzii, fără a se asigura şi prin loc nepermis pietonilor. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ieri, în jurul orei 18.45, M. A. de  29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Mihail Kogălniceanu din municipiu, a surprins şi accidentat uşor o minoră în vârstă de 8 ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, printre doua autoturisme parcate, în timp ce circula pe role. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad