Connect with us

Sport

FC Botoşani mai face patru transferuri în această vară

Published

on

fc botosani cantonament gura humorului antrenamente13

FC Botoşani nu a avut o campanie de achiziţii la fel de spectaculoasă ca în anii trecuţi ci s-a preferat aducerea de jucători tineri, din eşaloanele doi şi trei. Oficialii clubului susţin că până la finalul perioadei de transferuri vor mai veni trei sau chiar patru jucători. Este vorba de un fundaş central, un mijlocaş ofensiv, un jucător de bandă şi un atacant central.

Valeriu Iftime se află de câteva zile în cantonamentul din Austria unde a asistat la ultimele două jocuri amicale şi a avut mai multe discuţii cu antrenorii şi jucătorii.

“E greu să-ţi faci opinii realiste în câteva zile dar lotul pare destul de omogen, 14-15 jucători de anul trecut. Echipa e solidă. Ne puteam distra cu francezii. Dacă nu ploua tare, îi băteam. Am dominat, echipa e bună. Nu s-a simţit lipsa lui Ngadeu. Am văzut un cuplu de fundaşi Miron-Plămadă, fără fisuri”, a declarat Valeriu Iftime care a adăugat:

“Fără îndoială, mai avem nevoie de fotbalişti pentru că ne trebuie înlocuitori. Fundaşul central nigerian va veni vineri la Botoşani. Problema este că nici nu sunt oferte ca în anii trecuţi. O să mai vedem un jucător de bandă şi va mai veni brazilianul care deocamdată va fi la mijloc împreună cu Cabrera. Mai căutăm şi un vârf. Cred că este prima dată când în cantonament nu avem nişte valori certe venite. Când îi vedeam pe Martinus, Ngadeu, Iliev, Dimitrov, spuneam imediat că sunt fotbalişti. Ar fi nişte fotbalişti dar costă nişte bani pe care noi nu îi putem plăti. Un transfer bun al lui Cabrera ar fi însemnat unul-două achiziţii foarte bune”.

În ceea ce îi priveşte pe jucătorii tineri veniţi în această vară, ei au şanse mici de a juca în prima parte a sezonului dar antrenorii şi conducătorii clubului FC Botoşani spun că ar putea deveni soluţii în partea a doua a campionatului sau în sezonul următor.

“Cei tineri sunt ok dar încă nu ne putem baza pe ei. Sunt copii excepţionali dar au nevoie de timp. Greu, L. Fulop, Cordoş, inclusiv Golofca. Când vii de la divizia B ai nevoie de timp. Noi avem nevoie de 15-16 jucători buni şi să plombăm cu tineri”, a precizat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad