Connect with us

Evenimente

Incendiu purternic la mansarda unui bloc. Zeci de persoane au fost evacuate

Published

on

incendiu mansarda (4)

Un incendiu devastator a avut loc, in aceasta dupa-amiaza, la mansarda unui bloc cu patru etaje de pe strada Imparat Traian din municipiul Botosani. Locatarii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul cu pricina pentru a lichida focul.

Au fost evacuate 20 de persoane, iar o femeie a fost dusa cu ambulanta la spital, dupa ce a lesinat din cauza socului.

O alta ambulanta a sosit la locul interventie pentru a asigura permanenta pe perioada cat pompierii au intervenit. O alta locatara din bloc a primit ingrijiri medicale in salvare intrucat suferise un atac de panica. Focul a fost lichidat si s-a soldat cu pagube materiale.

“Am fost solicitati pentru un incendiu la mansarda unui acoperis de bloc. Au fost afectate de incendiu doua sarpante.Au fost afectate inca doua apartamente invecinate. S-a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si lichidarea incendiului. Au fost evacuate in jur de 20 de persoane din bloc. Incendiul nu a produs alte pagube de la sosirea pompierilor la locul interventiei. Se pare ca au fost executate lucrari de lipire a izolatiei de carton asfaltat fara respectarea normele de securitate si siguranta la incendiu”, a declarat Narcis Jachel, seful detasamentul de interventie ISU Botosani.

incendiu mansarda (10) incendiu mansarda (9) incendiu mansarda (8) incendiu mansarda (7) incendiu mansarda (6) incendiu mansarda (5) incendiu mansarda (4) incendiu mansarda (3) incendiu mansarda (2) incendiu mansarda (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad