Connect with us

stiri

Lotul FC Botoşani a plecat în cantonamentul din Austria. Urmează patru meciuri amicale cu Dinamo Kiev, FK Jablonec, Valenciennes şi Sparta Praga

Published

on

fc botosani, leo grozavu jucatori

Lotul echipei FC Botoşani a plecat astăzi în al doilea stagiu de pregătire unde va disputa patru meciuri amicale. Pe data de 7 iulie, FC Botoşani va juca cu Dinamo Kiev, pe 9 iulie cu FK Jablonec, pe 11 iulie cu Valenciennes şi pe 14 iulie cu Sparta Praga.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani aşteaptă cele patru jocuri amicale în urma cărora speră să stabilească un prim 11 cu care să abordeze prima etapă a noului sezon competiţional, programată în week-end-ul 22-24 iulie.

“Urmează o altă etapă, patru meciuri amicale, ne dorim cu toţii să ne pregătim foarte bine pentru campionat. Vor fi meciuri dificile, cu adversari renume dar numai jucând cu astfel de adversari îţi dai seama la ce nivel de pregătire te afli, unde mai ai de retuşat, de progresat. În primul rând îmi doresc ca după acest cantonament să fie toată lumea validă. Sunt o serie de jucători tineri pe care îi testăm. Vom vedea dacă pot face faţă la rigorile campionatului nostru”, a declarat Leo Grozavu.

Cantonamentul din Austria este aşteptat şi de jucători. După o perioadă de pregătire fizică la Gura Humorului, Vaşvari&Co spun că abia aşteaptă meciurile amicale, mai ales că vor întâlni adversari foarte buni.

“Am trecut de cantonamentul de la Gura Humorului unde s-a pus accent mai mult pe pregătirea fizică. În Austria va fi mai mult cu mingea, vor fi meciuri amicale. Sperăm să facem jocuri bune ca să începem campionatul cât mai bine. Eu sper să avem o clasare cât mai bună, mi-aş dori play-off-ul. Va fi foarte greu dar îmi doresc să nu mai avem emoţiile de anul trecut”, a afirmat Gabriel Vaşvari.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad