Connect with us

stiri

VEŞTI PROASTE. În zona PRIMĂVERII din Botoşani nu este nici acum apă şi nici nu va fi în următoarele ore

Published

on

strada primaverii21august (19)

Aproape jumătate din municipiul Botoşani nu are nici în momentul de faţă apă deşi trebuia să fie încă de ieri după amiază. Reprezentanţii societăţii Nova Apaserv susţin că nu este apă în unele zone mai înalte din cauza faptului că există un consum foarte mare în zonele joase.

“Este consumul mare şi se umple mai greu reţeaua. E consumul mare şi nu face faţă reţeaua. Bazinele sunt pline, reţeaua funcţionează, este apă suficientă la Cătămărăşti dar e consumul foarte mare. Toţi au dat drumul la apă şi se umple mai greu. Prima dată intră apa în zonele joase, se consumă mult şi nu ajunge în zonele înalte. La noapte scade consumul şi va fi apă. Avem oameni pe teren, fac aerisirile. După ce se încarcă, nu vor mai fi probleme”, a declarat Gabriel Cârlan.

Municipiul Botoşani a rămas sâmbătă după amiază fără apă ca urmare a unor lucrări programate la Leorda. Iniţial, Nova Apaserv a anunţat că va sista apa de vineri seară, la ora 20.00 şi până duminică la ora 6.00. Apa a ajuns în municipiu cu mai bine de 24 de ore întârziere, doar în zonele joase. În zonele înalte nu este nici după 36 de ore de la termenul anunţat de Nova Apaserv şi nici nu va fi în următoarele câteva ore.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad