Connect with us

stiri

Școala Profesională din Vlăsinești va fi modernizată cu bani europeni. 500.000 de euro se vor investi în clădiri, utilaje şi dotări

Published

on

Lucian Trufin, primar Vlasinesti

Comuna Vlăsineşti va avea una dintre cele mai moderne şcoli profesionale din România. În următorul an se vor investi aproximativ 500.000 de euro pentru modernizarea clădirilor, achiziţia de utilaje agricole şi amenajarea atelier de reparaţii utilaje agricole.

La sfârşitul anului trecut, a fost depusă o cerere de finanţare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, pe submăsura 7.2 – Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică. Recent, autorităţile locale din Vlăsineşti au primit o veste bună cu privire la proiectul  „EXTINDERE, MODERNIZARE ȘI DOTARE ȘCOALĂ PROFESIONALĂ “GHEORGHE BURAC” VLĂSINEȘTI, JUDEȚUL BOTOȘANI”.

„Prin implementarea acestui proiect, vom putea oferi servicii educaționale de mare calitate elevilor Școlii Profesionale din Vlăsinești, cu profil mecanic agricol, într-o școală dotată cu echipamente și utilaje la nivel  european. Vorbim de modernizare corp existent, construcţie alt corp şi dotare cu tot ce înseamnă material didactic şi dotări tehnice, utilaje, maşini agricole, plus o parte din sculele necesare pentru reparaţie. Se va achiziţiona un tractor cu toate utilajele agricole necesare. Eu îmi doresc ca anul viitor, pe 15 septembrie, să avem finalizat proiectul”, a declarat Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsinești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad