Connect with us

stiri

METODE şi SOLUŢII de promovare SEO. VEZI ce spun specialiştii

Serviciile de optimizare site reprezintă totalitatea procedurilor și a strategiilor SEO aplicate website-ului tău, cu scopul de a mări vizibilitatea site-ului, calitatea conținutului, randamentul și numărul de vizitatori. Implimentate pe rând, serviciile SEO sunt indispensabile în luarea unor decizii de afacere corecte și în obținerea unor rezultate pe termen lung.

Distribuie pe:

Published

on

Business People Jigsaw Puzzle Collaboration Team Concept

Serviciile de optimizare site reprezintă totalitatea procedurilor și a strategiilor SEO aplicate website-ului tău, cu scopul de a mări vizibilitatea site-ului, calitatea conținutului, randamentul și numărul de vizitatori. Implimentate pe rând, serviciile SEO sunt indispensabile în luarea unor decizii de afacere corecte și în obținerea unor rezultate pe termen lung.

Echipa SEOlium oferă un pachet de servicii SEO complet de optimizare site, audit SEO, analiză SEO, consultanță SEO, social media marketing, link building, pay per click, SEO training etc., toate fiind componente importante din formula succesului.

Etapele de promovare SEO

Beneficierea de serviciile noastre este sigură, simplă și rapidă. Tot ce trebuie să faci este să:

 • Ceri o consultanță.
 • Completezi formularul, indicând datele de contact și adresa website-ului tău.
 • Primești un răspuns rapid, cu părerea și indicațiile expertului.
 • Stabilești bugetul pachetului de servicii SEO dorit.
 • Începi colaborarea.

Ce înseamnă optimizare site?

Procesul de optimizare site, pleonastic numit optimizare SEO, reprezintă totalitatea acțiunilor de corectare a unei pagini web, cu scopul de a îmbunătăți aspectul și utilitatea acesteia pentru vizitatori și pentru roboții motoarelor de căutare. Acest tip de serviciu SEO te poate ajuta la rezolvarea mai multor probleme funcționale ale website-ului, cum ar fi viteza  mică de încărcare a paginilor, traficul redus, lipsa unei structuri corecte de linkuri și a unui aspect atractiv pentru useri etc. Cunoscută și ca optimizare on page, datorită procedurilor de optimizare aplicate direct pe pagină, optimizarea site-ului este absolut necesară pentru o promovare online de succes, la fel ca și  auditul SEOanaliza concurenței sau consultanța seo.

Ce obții în urma optimizării web?

Procesul de optimizare site web este menit să îmbunătățească activitatea site-ului tău și să-l ridice pe primele poziții în clasamentul de pe Google, Yahoo ori alte motoare de căutare, aducând astfel o mulțime de beneficii pentru afacerea ta. Optimizarea on-page include examinarea textelor de pe site, a cuvintelor-cheie, a imaginilor, a titlurilor și a meta-tagurilor. Optimizarea imaginilor, de exemplu, te va ajuta să mărești viteza de încărcare a site-ului, iar corectarea textelor de pe pagină îți va mări considerabil șansele de a fi printre primii în lista SERP pentru cuvintele-cheie dorite. Pentru a totaliza diversele beneficii ale optimizării on page, printre avantajele procesului de optimizare site putem enumera:

 • Îmbunătățirea aspectului și a funcționării website-ului, atât pentru versiunea mobilă, cât și pentru cea de desktop;
 • Atragerea vizitatorilor;
 • Creșterea accesibilității paginilor pentru vizitatori și pentru roboții motoarelor de căutare;
 • Structurarea informației de pe site;
 • Mărirea vitezei de încărcare a paginilor;
 • Mărirea procentajului de indexare a paginilor.

Ce este consultanța SEO?

Atunci când ești implicat în procesul de promovare a propriei afaceri sau când lucrezi asupra creșterii vizibilității paginilor web, te confrunți cu situații imprevizibile, întrebări, probleme și lipsă de experiență. Soluția acestei incertitudini ar fi să apelezi la sfaturile unui consultant SEO, care ar putea să te ajute să iei decizii corecte de promovare online, să economisești bani și timp. Consultanța SEO reprezintă planul de dezvoltare al afacerii tale, compus din analize, experimente, sugestii și strategii. Acest plan este înaintat de către experții SEO după verificarea completă a website-ului, cu scopul de a mări popularitatea și funcționalitatea acestuia în mediul online.

Fiind bazată pe implimentarea anumitor strategii SEO, consultanța web devine o terapie de lungă durată pentru website-ul tău, în care trebuie să îndeplinești cu exactitate indicațiile medicului, pentru a obține vindecarea website-ului și efectul dorit în promovarea acestuia.

De ce ai nevoie de o consultanță SEO?

Din multitudinea serviciilor SEO existente, consultanța web este una dintre cele mai complexe și mai îndelungate operațiii, datorită faptului că se bazează pe un plan lung de acțiuni, include în sine celelalte etape de optimizare și necesită luarea deciziilor potrivite, la timpul potrivit.
Un serviciu de consultanță SEO te-ar ajuta să:

 • detectezi problemele website-ului tău și cele mai afectate domenii ale acestuia;
 • înlături problemele funcționale și tehnice de pe site;
 • formulezi un plan strict de acțiuni, care ar aduce la dezvoltarea treptată a afacerii tale;
 • primești sfaturi de la consultații SEO în luarea deciziilor de afacere;
 • beneficiezi de rapoarte lunare, care te ajută la aplicarea strategiilor corecte de optimizare;
 • coordonezi întregul proces, deținând puterea totală de decizie;
 • economisești timp și resurse financiare.

Procesul de o consultanță web se bazează pe o strânsă colaborare dintre specialiștii SEO și echipa de management. Deseori, de calitatea acestei cooperări depinde succesul întregii campanii de optimizare a site-ului.

Contactează acum consultantul SEO și vezi cum poți îmbunătăți funcționarea afacerii tale online.

VEZI MAI MULT PE SEOLIUM.COM

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad