Connect with us

Administratie

A început RĂZBOIUL în Consiliul Local Botoşani. Social democraţii refuză să se prezinte la şedinţa convocată de Flutur

Published

on

consiliul local 23 iunie 2016 (9)

Prima şedinţă a noului Consiliu Local nu va avea loc la data stabilită. Având majoritate, social democraţii refuză să se prezinte la această şedinţă, încercând astfel să-i dea o primă lovitură primarului liberal Cătălin Flutur.

Imediat după depunerea jurământului, acesta a anunţat că va convoca o şedinţă de Consiliu Local pe data de 30 iunie în care vor fi supuse spre aprobare mai multe proiecte, printre care şi un proiect care vizează Parcul de Agrement Cornişa. Şedinţa a fost convocată dar nu va avea loc deoarece pesediştii au anunţat că nu vor s se prezinte.

“Consilierii municipali ai Partidului Social Democrat  Botoşani nu vor participa la şedinţa ordinară a Consiliului Local Botoşani din data de 30.06.2016 convocată de domnul primar Cătălin Mugurel Flutur.

Motivele acestei neprezentări ţin de lipsa de transparenţă de care a dat dovadă domnul Primar Cătălin Mugurel Flutur, proiectele de pe ordinea de zi nefiind publicate in integralitate nici la momentul transmiterii prezentului comunicat , iar altele, de o importanţă majoră pentru municipiul Botoşani au fost publicate cu 48 de ore înaintea şedinţei, nefiind timp necesar pentru analizarea temelor propuse .

Pe această cale tragem un semnal de alarmă asupra modului de lucru propus de domnul  Cătălin Mugurel Flutur şi dorim să transmitem că vom susţine toate iniţiativele benefice pentru oraşul nostru, dar acestea să se facă într-un cadru legal şi transparent. Propunem pe această cale reconvocarea şedinţei de Consiliu Local în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul emis de PSD Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )