Connect with us

Sport

BARAJ LIGA 3. Luceafărul Mihai Eminescu – Voinţa Ion Creangă 1-5. UMILINŢĂ – GALERIE FOTO

Published

on

luceafarul-vointa (6)

Luceafărul Mihai Eminescu şi Voinţa Ion Creangă s-au întâlnit în această după amiază, pe stadionul din Ipoteşti, în returul barajului pentru promovarea în Liga a III-a. În tur, campioana judeţului Botoşani s-a impus cu 1-0 şi pleca cu prima şansă la promovarea în Liga a III-a.

În faţa a circa 300 de spectatori, Letos&Co au început bine meciul şi au avut prima ocazie a meciului. Din minutul 10, oaspeţii au început să controleze jocul, şi-au creat câteva ocazii iar în minutul 17 au reuşit deschiderea scorului. Tot nemţenii au fost cei care au controlat jocul şi după marcarea golului iar în minutul 34 au mai înscris o dată după o gafă incredibilă a defensivei botoşănene. La pauză era 0-2 dar oficialii echipei botoşănene mizau pe faptul că nemţenii vor pica fizic în repriza secundă pentru că mulţi dintre ei erau trecuţi de 30 de ani. Surprinzător, cei care au picat fizic au fost botoşănenii iar în minutul 60 scorul a devenit 0-3. Din acel moment, lucrurile erau clare şi nu se mai punea problema echipei promovate în liga a III-a. Cu toate acestea, nemţenii nu s-au mulţumit cu avantajul de trei goluri şi au mai marcat în minutele 66 şi 72, scorul devenit 0-5. Luceafărul a marcat golul de onoare în prelungirile partidei prin Mircea Vechiu.

„Este cel mai prost meci pe care am putut să-l văd la un baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Nu îmi vine să cred, ce am jucat astăzi este total diferit faţă de ce am jucat la ei. Au fost lipsiţi de voinţă. Au crezut că au câştigat o bătălie dar nu au câştigat războiul. Îmi pare rău pentru ei, ăsta le este nivelul şi vor juca tot la liga a IV-a. Eu mi-am dorit promovarea, le-am spus că îi ajut să meargă la Liga a III-a dar ei nu au vrut”, a declarat Verginel Gireadă, principalul sponsor al echipei Luceafărul Mihai Eminescu.

luceafarul-vointa (7) luceafarul-vointa (6) luceafarul-vointa (5) luceafarul-vointa (4) luceafarul-vointa (2) luceafarul-vointa (1)luceafarul-vointa (8)luceafarul-vointa (9)luceafarul-vointa (10)luceafarul-vointa (11)luceafarul-vointa (12)luceafarul-vointa (13)luceafarul-vointa (14)luceafarul-vointa (15)luceafarul-vointa (16)luceafarul-vointa (8)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )