Connect with us

Sanatate

Zeci de persoane au ajuns în urgenţă după ce au fost bătute cu cruzime

Nu exista sarbatoare, sau weekend in care la spital sa nu ajunga persoane care au fost victime ale unor agresiuni. Aceste evenimente nefericite se produc, de regula pe fondul consumului de alcool.

Distribuie pe:

Published

on

upu ambulanta pacient pe targa

Nu exista sarbatoare, sau weekend in care la spital sa nu ajunga persoane care au fost victime ale unor agresiuni. Aceste evenimente nefericite se produc, de regula pe fondul consumului de alcool.

In 2016, in Unitatea de Primiri Urgente Botosani au ajuns nu mai putin de 24 de botosaneni care au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au fost batuti cu cruzime. Unii dintre acestia s-au prezentat cu traumatisme si leziuni la nivelul fetei, memebrelor sau toracelui.

“De la inceputul anului, in UPU s-au prezentat un numar total de 24 de persoane care au necesitat ingrijiri medicale in urma agresiunilor suferite. Dintre acestea sase persoane au necesitat internare, restul doar supraveghere 24 de ore in cadrul UPU”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Toate aceste cazuri de agresiuni sunt sesizate de reprezentantii spitalului la Politie, iar anchetatorii fac cercetari in cauzele semnalate. De regula, cele mai multe cazuri provin din  mediul rural.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad