Connect with us

Sport

FC Botoşani se reuneşte fără antrenor, preşedinte, finanţator şi jucătorii importanţi

Lotul echipei FC Botoşani se va reuni mâine după amiază, la ora 16.00, la stadionul Municipal, urmând să efectueze primul antrenament după vacanţă.

Distribuie pe:

Published

on

FC Botosani antrenament in nocturna (18)

Lotul echipei FC Botoşani se va reuni mâine după amiază, la ora 16.00, la stadionul Municipal, urmând să efectueze primul antrenament  după vacanţă.

De la reunire vor lipsi o parte din jucătorii importanţi precum Matulevicius sau Iliev. Primul va ajunge joi în Botoşani iar al doilea va veni luni, în cazul în care nu se parafează transferul la o altă formaţie. La reunire nu vor veni nici conducătorii clubului, Valeriu Iftime fiind plecat în Franţa iar Cornel Şfaiţer este la Constanţa. Primele antrenamente vor fi conduse de secunzii Alin Bejan şi Alin Bordeanu. Tehnicianul Leo Grozavu va veni vineri în Botoşani şi va dastartul pregătirii noului sezon de Liga I.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, spune că nu vor fi noutăţi la reunirea lotului. “Nu vom avea noutăţi la reunire. Am avut discuţii cu câţiva jucători printre care şi un fundaş nigerian. Ei urmează să vină la probe în această săptămână. Până acum nu avem nicio certitudine”, a declarat Cornel Şfaiţer care a mai precizat că în afara lui Ngadeu (transferat la Slavia Praga), Roman (plecat la CSMS Iaşi), Casado (contract reziliat), Hadnagy şi Ivanovici, toţi ceilalţi vor trebui să se prezinte la pregătire. Attila Hadnagy i-a anunţat deja pe oficialii clubului că nu semnează prelungirea contractului şi că va juca în oraşul natal, la formaţia Sepsi Sf. Gheorghe. În ceea ce îl priveşte pe Ivanovici, oficialii FC Botoşani i-au făcut o ofertă şi urmează ca acesta să se decidă dacă o acceptă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad