Connect with us

Sport

Botoşăneanul Florin Andone este dorit de câştigătoarea Europa League

Florin Andone a început ca titular meciul cu Franţa, partida inaugurală a Campionatului European. Andone s-a luptat de multe ori singur cu cei doi fundaşi centrali francezi şi a avut o evoluţie apreciată în cele 60 de minute jucate pe Stade de France. Prestaţia din meciul cu Franţa, cumulată cu performanţele de la Cordoba, l-au adus pe vârful în vârstă de 23 de ani în atenţia celor de la Sevilla.

Distribuie pe:

Published

on

FOTBAL - ROMANIA - SPANIA - MECI AMICAL

Florin Andone a început ca titular meciul cu Franţa, partida inaugurală a Campionatului European.  Andone s-a luptat de multe ori singur cu cei doi fundaşi centrali francezi şi a avut o evoluţie apreciată în cele 60 de minute jucate pe Stade de France. Prestaţia din meciul cu Franţa, cumulată cu performanţele de la Cordoba, l-au adus pe vârful în vârstă de 23 de ani în atenţia celor de la Sevilla.

ABC de Sevilla notează că românul a intrat pe lista de achiziţii a echipei care domină Europa League. Sursa menţionează că deocamdată andaluzii nu au făcut nicio ofertă oficială pentru Andone, şefii clubului aşteptând să vadă cum pot rezolva situaţiile celorlalţi atacanţi din lot, precum şi evoluţiile ulterioare ale românului de la Campionatul European.
Florin Andone şi-a prelungit contractul cu Cordoba la începutul acestui an, iar clauza sa de reziliere este de 10 milioane de euro. În eventualitatea în care Cordoba va reveni în prima ligă spaniolă, clauza sa va creşte la 20 de milioane de euro. Evoluţiile bune de la EURO pot creşte, de asemenea, substanţial preţul atacantului.

Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )