Connect with us

Politica

DOINA FEDEROVICI, coordonator judetean campanie electorala PSD Botosani: “Le mulțumim botoșănenilor că au participat astăzi la vot”

Published

on

doina federovici

Suntem încrezători că vom avea rezultate bune atât în municipiu, cât și la nivelul județului pentru că PSD întotdeauna și-a respectat promisiunile pe care le-a făcut în fiecare campanie electorală.

A fost o campanie prin care am promovat ceea ce am realizat în acest mandat la nivelul autorităților locale și am prezentat botoșănenilor investițiile Guvernului condus de Victor Ponta în județul nostru.

A fost o zi dificilă deoarece ne-am confruntat cu noi metode de fraudare a voturilor. Au fost secții de votare în care paginile buletinelor de vot erau lipite chiar pe foaia unde era imprimată lista de candidați a PSD. În același timp, au fost mai multe situații în care președinții secțiilor de votare au înmânat intenționat alegătorilor două buletine de vot pentru Consiliul Local și unul pentru Consiliul Județean, în ideea de a nu fi votat primarul localității respective, în condițiile în care legea prevede că fiecare alegător primește câte un buletin de vot pentru alegerea primarului, Consiliului Local și Consiliului Județean. Toate aceste situații au fost aduse la cunoștința Biroului Electoral Județean și s-au luat măsuri pentru rezolvarea acestor probleme.

Noi am respectat noile prevederi ale legislației electorale, însă colegii noștri de la PNL nu au înțeles acest lucru. De aceea, am depus mai multe sesizări pe parcursul zilei în care am adus la cunoștință faptul că PNL a făcut campanie inclusiv în ziua votului prin transmiterea de mesaje politice de îndemn la vot către alegători.

Așteptăm numărătoarea voturilor din fiecare secție de votare și apoi vă comunicăm rezultatele finale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad