Connect with us

Evenimente

Un elicopter SMURD care a venit de zeci de ori la Botoşani s-a prăbuşit în Rep. Moldova. PATRU MORŢI

Published

on

elicopter smurd (5)

Un elicopter SMURD Iaşi s-a prăbuşit în Republica Moldova. Aparatul de zbor a dispărut de pe radare şi după aceea Serviciul Situaţii Excepţionale a confirmat că elicopterul SMURD iaşi s-a prăbuşit.

UPDATE 15.10 “Elicopterul a căzut la pădurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cercetează cazul. Cred că s-a prăbuşit din cauza neguri. Au intrat în pădure, s-au lovit şi au căzut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a încercat să salveze pe altcineva, dar şi-a pierdut viaţa. Erau imagini îngrozitoare. Am depistat bucăţi din cadavre. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos înainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la faţa locului”, a declarat primarul satului Haragîş, raionul Cantemir, Iurie Bălănuţă.

“Am văzut o mână, un picior, căştile piloţilor. Martorii au scos un pilot cu tot cu scaun, dar doi erau arşi. Sunt trei cadavre. Au căzut în marginea localităţii. Nu sunt victime printre locuitorii satului. Au căzut în pădure. Nimeni nu a rămas în viaţă. Plouă tare. Poliţiştii strâng totul grămadă. E straşnic. Aproape este stadionul. Nu cred că pilotul a încercat să aterizeze pe stadion. Elicoperul avea viteză, dar a zbura normal. Vântul e moderat acum, nu e puternic”, a declarat un martor.

“La faţa locului au mers de urgenţă trei echipaje pentru a vedea care este situaţia. Primarul localităţii a mers la loc, pentru a vedea daca avem mai multe detalii in acest sens. O persoană din echipaj a decedat. Nu cunoastem despre cine este vorba”, a declarat Liliana Puşcaşu.

Citeşte mai mult pe Realitatea.net

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )