Connect with us

Sport

Patru sportivi de la Real Taekwondo Team Botoșani cooptaţi în lotul României pentu Campionatul European

Published

on

taekwondo  (6)

În perioada 27-28 mai 2016  în  municipiul Bacău s-a desfășurat prima ediție a „CupeiBacău”  la Taekwondo WTF și Trialul de selecție a celor mai buni sportivi la categoria CADEȚI pentru LOTUL NAȚIONAL în vederea participării la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CADEȚI la TAEKWONDO WTF din luna septembrie, campionat organizat de FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TAEKWONDO WTF.

Datorită rezultatelor  obținute la Campionatul Național de Cadeți CS Real Taekwondo Team Botoșani a propus opt sportivi. În urma desfașurării trialului de selecție la kyorugy(luptă), patru sportivi au reușit să se califice pentru a reprezenta România la CAMPIONATUL  EUROPEAN DE CADEȚI TAEKWONDO WTF. Vom fi reprezentați de David Chiaburu, Gabriel Chiaburu, Ionela Ramona Doloca și Mihaela Țăruș.

La organizareaprimei ediții a „CupeiBacău” la Taekwondo WTF au luat startul peste 150 de sportivi înscriși la 15 cluburi de profil din țară.

CS Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot format din 34 de sportivi și 4 oficiali. Datorită nivelului ridicat de pregătire al sportivilor, clubul a obținut 24 de medalii, din care 4 medalii de aur, 11 medalii de argint și 9 medalii de bronz. Și de această dată CS Real Taekwondo Team Botoșani a fost clasat pe prima poziție la cea de întâi ediție a  „Cupei Bacău” la Clasamentul General pe cluburi.

Medaliații cu AUR:Ivanov Ștefan, Grădinaru Adina,Tronciu Cosmin Iulian, Breșug-Iriciuc Anastasia.

Medaliații cu ARGINT: Șocarici Darius,  Radiș Andy Eduard, Mișcodan Amalia, Marin Răzvan, Cucu Sebastian, Doloca Ionela Ramona, Miron Ema, Dănilă Aryan, Ursan Daria, Melinte Ciprian Augustin, Țăruș Mihaela Iuliana.

Medaliații cu BRONZ: Chiaburu Gabriel,Chiaburu David, Filip Marin,  Buzuc Denis, Marin Bianca, Toma Andrei, Andrei Octavian George, Roșca Ovidiu, Țurcanașu George.

„Mulțumesc și felicit sportivii pentru rezultatele obținute și în mod special aduc mulțumire celor patru sportivi ce vor reprezenta județul Botoșani laCAMPIONATUL EUROPEAN DE CADEȚI la TAEKWONDO WTF.A fost o competiție foarte puternică, cu sportivi foarte bine pregătiți, însă și de această dată am demonstrat că suntem un club puternic, care aduce un plus de valoare taekwondoului din România, clasându-se la foarte multe competiții pe Locul I la Clasamentul General pe cluburi. Deplasarea la această competițiea fost posibilă datorită contractului de finanțare neramburabilă cu Primăria  Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani prin Proiectul „Taekwondo WTF – Un sport pentru educație și sănătate“.

Președinte-antrenor CS Real Taekwondo Team Botoșani, Nicolae Pasniciuc

taekwondo  (7) taekwondo  (6) taekwondo  (5) taekwondo  (4) taekwondo  (3) taekwondo  (2) taekwondo  (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )